Lila Grace Moss brengt een ode aan een iconische 90's look van haar moeder

Bij fans van het supermodel zal haar look ongetwijfeld snel een belletje doen rinkelen.

kate moss met haar dochter lila grace
Getty Images

Laat het maar aan de Moss-familie over om de transparante look keer op keer te herintroduceren, blijkt wel weer uit een nieuwe outfit van Lila Grace, de dochter van Kate Moss. De 17-jarige lijkt de herinnering aan één van de meest iconische outfits van haar moeder in leven te willen houden, en doet dat met verve.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

90's outfit

Lila Grace en Kate werden gespot bij een feestje van Kim Jones, recent nog aangesteld als de nieuwe creatief directeur van Fendi. Terwijl Kate voor de gelegenheid een crèmekleurige kaftan-jurk met gouden hakken droeg, koos Lila Grace voor een look die vooral erg 90's aanvoelde. Haar doorschijnende jurk – gedragen met een bralette, onderbroek, leren jasje, de Chanel Boy bag en Dr. Martens – doet sterk denken aan een specifieke outfit van Kate, waar tot op de dag van vandaag nog steeds naar gerefereerd wordt.

Zien: Kate Moss' beste looks door de jaren heen

Doorschijnende jurk

We hebben het dan natuurlijk over díe zilveren, doorschijnende jurk van Liza Bruce, die het supermodel op 19-jarige leeftijd naar een feestje in Londen droeg. Ze werd samen met Naomi Campbell op de foto gezet, in een look die men maar lastig kon vergeten. 'Ik had geen idee waarom iedereen zo opgewonden was over mijn jurk – in het donker van de flat (waar ze zichzelf had aangekleed, red.) was-ie helemaal niet doorschijnend!', vertelde ze in 2018 nog aan de Britse Vogue. Lila Grace lijkt in de look hoe dan ook als twee druppels water op haar moeder, die ze af en toe vergezeld naar een modefeestje- of evenement.

supermodellen kate moss en naomi campbell op een feestje in 1993
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl