'My Creative Clan': ontmoet Sai De Silva en haar kinderen London en Rio – de vrolijke fashion familie waar je al deze tijd op hebt gewacht

Audemars Piguet, Ralph & Russo en Vogue nodigden bloggers Sai, London en Rio De Silva uit om hun samenwerking een kick-start te geven met een aantal unieke stijllessen.

Toen de gerenommeerde Zwitserse horlogemaker Audemars Piguet en het luxe Britse modehuis Ralph & Russo de handen ineen sloegen was dat eigenlijk een moment waarop twee families samenkwamen. Beide zijn familiebedrijven, opgericht met een onafhankelijke visie, een toewijding aan ambacht en een creatieve en innoverende aanpak. Als gevolg voelde het bijna natuurlijk om de artisanale principes achter de unieke designs van beide bedrijven met elkaar te laten versmelten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'My Creative Clan'

Deze gedeelde waarden en de belangstelling voor een creatieve samenwerking liggen ten grondslag aan Audemars Piguet’s nieuwe film 'My Creative Clan' waar leden uit haar uitgebreide familie, fashion en lifestyle blogger Sai De Silva en haar kinderen London Scout en Rio Dash, centraal staan. In de film zie je hoe De Silva de stilistische touwtjes uit handen geeft aan haar mini fashion editors om zo de kijkers unieke tips te geven over hoe ze de nieuwe Audemars Piguet Royal Oak horloges kunnen combineren met de Ralph & Russo Herfst/Winter 2020 Prêt-à-Porter collectie, getoond tijdens Paris Fashion Week in oktober.

Alhoewel het voor sommige ouders met een specifieke look een angstaanjagende gedachte is om je kinderen jouw outfits uit te laten kiezen, is het voor anderen met een minder statische stijl, zoals De Silva, juist een spannende kans. ‘Ik heb altijd al van mode gehouden en mijn stijl verandert de hele tijd,’ vertelde De Silva aan Vogue. ‘Toen ik jonger was had ik een veel consistentere look en koos ik vaak voor sportieve kleding. Nu vind ik het niet fijn om mezelf te beperken tot een bepaalde stijl, want ik houd gewoon van experimenteren met trends en kleding te kiezen die past bij mijn humeur.’ Gelukkig kostte het De Silva’s kinderen totaal geen moeite om items uit de Prêt-à-Porter collectie te kiezen die pasten bij de stemming van hun moeder.

De looks

Zo combineerde ze als doorgewinterde stylisten een gouden asymmetrische jurk met een eyecatching hoed, zette ze een chocoladebruine geruite look in elkaar en kozen ze voor een frambooskleurige jurk die perfect is voor de zomer. Elke Ralph & Russo look werd afgemaakt met een van de Audemars Piguet’s delicate Royal Oak designs. De nieuwe Royal Oak Selfwinding collectie van 34 mm horloges combineert de kennis en expertise die door de verschillende generaties van Audemars Piguet’s ambacht is vergaard. De vier modellen zijn verkrijgbaar in roestvrijstaal en 18-karaat roségoud met guilloché ‘Grande Tapisserie’ wijzers, verkrijgbaar in de kleuren zilver of blauw-grijs. Deze nieuwe collectie horloges is ook ontworpen voor vrouwen met iets smallere polsen, waardoor de designs perfect zijn voor zowel de ministylisten als hun tijdsbewuste moeder.

De Royal Oak horloges

‘Na het krijgen van mijn kinderen realiseerde ik me hoe waardevol tijd wel niet is. Één moment sta je ze nog met de hand eten te geven en het volgende moment heb je een negenjarige met de praatjes van een tiener’ vertelde De Silva. Het leven van een drukke fashion familie betekent dat timemanagement absoluut heilig is voor de fashion en lifestyle blogger. Hierdoor waardeert ze niet alleen de schoonheid, maar ook de efficiëntie van de horloges die het eindproduct zijn van de artistieke methodes en innoverende technologie van Audemars Piguet. ‘Herinner je je nog de scène in Pretty Woman waar Richard Gere een ketting aan Julia Roberts geeft voordat ze naar de opera gaan? Dat is hoe ik me dus voel als ik een Audemars Piguet Royal Oak horloge draag,’ legde De Silva uit. ‘Hij is zo mooi ontworpen en telkens als ik hem op mijn pols zie, weet ik dat het een voorspoedige tijd is voor verandering.’

Bekijk hier de korte film, ‘My Creative Clan’ om te zien hoe Sai, London en Rio als ware fashion experts de nieuwe Audemars Piguet Royal Oak serie combineren met de Ralph & Russo Herfst/Winter 2020 Prêt-à-Porter collectie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl