Beyoncé brengt haar stem uit in een übercoole custom Balmain-look

Queen B maakt van stemmen een high fashion gelegenheid.

De presidentsverkiezingen houden de gemoederen bezig in de Verenigde Staten. Vandaag is het zover, het is officieel de verkiezingsdag in het land, en niemand minder dan Beyoncé roept haar fans op via Instagram om hun stem uit te brengen. En hoe beter om dat in een custom Balmain-look te doen?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beyoncé brengt stem uit in custom Balmain

Beyoncé heeft luid en duidelijk laten weten voor wie zij stemt tijdens de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten: Joe Biden. En daarmee dus ook voor Kamala Harris, zijn running mate. De zangeres besloot via Instagram haar keuze kenbaar te maken door het dragen van een mondmasker met het Biden/Harris logo. Maar dat is niet het enige bijzondere aan haar outfit. Ze ging voor de post namelijk gekleed in custom Balmain.

Gewilde print

Met de post roept Beyoncé haar volgers op hun stem uit te brengen. In een custom Balmain look, volledig in een print uit de nieuwe 1945-collectie van het modehuis. De grafische zwart-wit print werd verwerkt in een hoed en coltrui voor Beyoncé, en zagen we afgelopen weken eerder al voorbijkomen bij beroemdheden als Jennifer Lopez, Kim Kardashian West en Rosalia op social media. De look van Beyoncé kwam met een bericht voor haar thuisstaat: 'Come thru, Texas,' schreef ze, gevolgd door woorden die fans eraan herinnert dat ondanks de buss over de nieuwe collectie van Ivy Park, de belangrijkste drop bij de stembus is.

Beyoncé op de cover van British Vogue

De Amerikaanse zangeres was eerder deze week all over social media omdat ze op de cover staat van het decembernummer van de Britse Vogue. Voor de covershoot werd Beyoncé gefotografeerd door Kennedi Carter, de jongste fotograaf ooit die een Vogue-cover schoot. In het interview met haar voor het issue maakte de zangeres onder andere bekend het rustiger aan te willen gaan doen en zich te willen focussen op haar gezinsleven:

'Mijn nieuwe doel is om te vertragen en stressvolle dingen uit mijn leven te verwijderen. Ik belandde op 15-jarige leeftijd in de muziekindustrie en groeide op terwijl de wereld toekeek, en ik heb non-stop projecten uitgevoerd. Ik bracht Lemonade uit tijdens de Formation World Tour, beviel van een tweeling, trad op op Coachella, regisseerde Homecoming, ging op een andere wereldtournee met Jay, daarna Black Is King, allemaal achter elkaar. Ik heb veel tijd besteed aan het focussen op het opbouwen van mijn nalatenschap en het vertegenwoordigen van mijn cultuur op de best mogelijke manier. Nu heb ik besloten mezelf toestemming te geven om me op mijn vreugde te concentreren.'

Bekijk hieronder de Balmain-look van Beyoncé.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's mode favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl