Koningin Máxima straalt in nieuwste design van Bottega Veneta

Tijdens haar bezoek aan het BovenIJ in Amsterdam-Noord liet koningin Máxima zien dat ze op de hoogte is van de nieuwste trends.

Dat Koningin Máxima op de hoogte is van de nieuwste modetrends liet ze ons afgelopen week merken. De koningin werd tijdens haar bezoek aan Amsterdam-Noord namelijk gespot met een tas van Bottega Veneta, zowat het gewildste accessoiremerk van dit moment.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Koningin Máxima in Bottega Veneta

Tijdens haar bezoek aan het BovenIJ in Amsterdam-Noord, hulde Koning Máxima zich afgelopen donderdag in een van haar favoriete ontwerpers, Natan. Voor de gelegenheid droeg ze een geruite jurk van het modehuis en combineerde deze met bruine suède pumps van Gianvito Rossi. Een echte koninklijke look die we van haar gewend zijn. Maar om haar look écht af te maken, voegde Máxima deze keer nog een statement piece toe van het immens populaire modehuis Bottega Veneta.

The Lauren 1980

De gevlochten tas van Bottega Veneta waar de koningin voor koos, werd ontworpen in 1980. We zagen hem voor het eerst verschijnen in de handen van actrice Lauren Hutton tijdens de film American Gigolo, vandaar dat hij The Lauren 1980 werd genoemd. Sindsdien kreeg de tas in 2018 een nieuwere look en is hij niet allemaal verkrijgbaar in het zwart, maar ook in bordeauxrood.

Bezoek ziekenhuis BovenIJ

Koningin Máxima was afgelopen vrijdag niet op stap om haar mooiste outfit te laten zien, maar eerder om kennis op te doen over de gevolgen van de tweede coronagolf. Tijdens haar bezoek aan het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam-Noord werd zij toegesproken door zorgverleners en voormalig coronapatiënten. Beide kanten deelden zo hun ervaringen over de ziekte en de gevolgen die het coronavirus met zich meebrengt.

koningin máxima op bezoek bij het bovenij ziekenhuis in amsterdam noord
BSR AgencyGetty Images
koningin máxima op bezoek bij het bovenij ziekenhuis
BSR AgencyGetty Images

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima