Rihanna verschijnt in head-to-toe zwart zoals alleen zij dat kan

Volledig in het zwart, decked out in leer.

Van head-to-toe in het zwart gekleed gaan is een go-to voor veel modeliefhebbers, maar niemand draagt het net zo als Rihanna. De Fenty-empress stapte deze week naar buiten in een look die even cool als intimiderend is – bestaande uit maar liefst drie lederen items die helemaal on trend zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rihanna in head-to-toe zwart

Een paar dagen nadat Joe Biden en Kamala Harris door het Amerikaanse volk verkozen zijn tot de nieuwe president en vice-president van de Verenigde Staten, besloot RiRi een bezoekje te brengen aan een van haar favoriete restaurants in Santa Monica, namelijk Il Ristorante di Giorgio Baldi. Voor de gelegenheid droeg de Fenty-ontwerper een volledig zwarte look, bestaande uit maar liefst drie lederen items.

De look

Rihanna combineerde haar zwarte pullover met een zwarte lederen broek met rechte pijpen. Daarnaast koos ze voor een on trend accessoire: een jaren negentig bucket hat – ook van leer uiteraard. Aan haar voeten droeg ze de Balenciaga Double Square laarzen, die met rechthoekige neuzen zoals we ze op de catwalk voorbij hebben zien komen. Het enige vleugje kleur aan haar look zijn haar opvallende rode nagels. Het resultaat? Een übercoole look die er effortless uitziet.

Bekijk de head-to-toe zwarte look van Rihanna onder het artikel.

Grote verandering

Terwijl Amerika zich voorbereidt op een nieuwe bewoner in het Witte Huis, beaamt Rihanna dat er een grote verandering opkomst is. Zo schrijft ze bij haar Instagram-post om Biden en Harris te feliciteren: 'De gezichten van geschiedenismakers, grensverleggers en winnaars! Gefeliciteerd aan jullie beiden, en vooral aan het Amerikaanse volk! Zoveel werk te doen, zoveel pijn om ongedaan te maken! Laten we ervoor gaan! Ik ben zo trots op je Amerika!' Dat zijn we natuurlijk allemaal.

rihanna in head to toe zwart
Backgrid

Shop leren bucket hats à la Rihanna

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl