Katie Holmes loopt de New Yorkse straten af in de meest populaire schoen van het jaar

De actrice sluit ook dit jaar de herfst af met een onvergetelijke look.

Katie Holmes staat bekend om haar spraakmakende streetstyle-looks. Om de zoveel tijd verschijnt ze in een outfit die menig modeliefhebber aan het denken zet. En vandaag is weer zo een dag, Holmes werd namelijk gespot in een opvallende variant van de meest populaire schoen van het jaar.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Katie Holmes

Holmes werd tijdens een wandeling door New York gespot in een look die iedereen doet praten. Let's be honest, op het eerste zicht zegt de outfit niet veel, Holmes heeft zich namelijk - zoals ze wel vaker doet - in een comfortabele denim look gehuld. Maar het zijn juist haar schoenen die ons aan het denken zetten en inspireren. Katie maakte haar iet-wat simpele outfit namelijk af met een knalgele variant van de meest populaire sandalen van het jaar, de BV Lido Intrecciato sandalen van Bottega Veneta.

Sandalen

Ja, we weten het, de BV Lido Intrecciato sandaal is al sinds eind vorig jaar the topic of discussion in de modewereld. De een was op slag verliefd, terwijl andere modefanaten nog iets langer de tijd nodig hadden (take your time, nvd.). Meer dan een jaar verder is de Bottega Veneta-sandaal een van de meest populaire schoenen van het moment, Katie Holmes, Rihanna, Kim Kardashian en talloze andere celebs zijn helemaal weg van de sandalen.

katie holmes in new york
GothamGetty Images

Sexy cardigan

Dit is trouwens niet de eerste keer dat Katie Holmes ons verrast met een trendy look tijdens de herfstdagen. Vorig jaar september werd ze gespot in een - nu bijna iconische - look die al snel door iedereen werd overgenomen. De kasjmieren beha met bijpassende cardigan is anno 2020 namelijk niet meer weg te denken. Is het Katie zelf of het hotste item van het seizoen waardoor haar looks viral gaan? Who knows.

Shop de Bottega Veneta inspired sandal

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl