Lily Collins lijkt in niks op haar Emily in Paris-karakter in deze leren look

De actrice verruilt haar roze items voor een gewaagde(re) stijlkeuze.

lily collins in emily in paris
Netflix

Wie Emily in Paris binnen één dag heeft uitgekeken (en laten we wel wezen: wie heeft zich daar níet schuldig aan gemaakt?) kan de garderobe – die uit veel roze, prints en felgekleurde barets bestaat – van het hoofdkarakter inmiddels dromen. Toch lijkt actrice Lily Collins buiten het Netflixscherm geen boodschap te hebben aan die mierzoete stijlkeuzes, zo blijkt uit een gewaagde lederen look die ze voor de rode loper uitkoos.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Latex Saint Laurent

Collins droeg de sexy jurk – die de echte Parisiennes uit de serie waarschijnlijk compleet zouden goedkeuren – naar de MTV Movie & TV Awards van dit jaar. Het latex exemplaar is afkomstig van Saint Laurent, en lijkt de actrice als een tweede huid te passen. In vergelijking tot haar looks uit Emily in Paris (het ene na het andere vintage Chanel item passeert daar de revue) is de jurk geen archiefstuk, maar afkomstig uit de Herfst/Winter 2020 show. In de desbetreffende Saint Laurent-collectie kwam latex terug in praktisch alle ontwerpen, van jurken tot rokken en leggings. Bij het hoogglanzende item draagt ze een paar matchende, fluwelen hakken, om alle hoofden definitief haar kant op te laten draaien.

Dit artikel gaat verder onder de video.

Zien: dit is de ster uit Emily in Paris, Lily Collins

Matrix-look

Collings draagt haar coupe ditmaal niet los, maar in een strakke ponytail met dé perfecte zijscheiding (om het Matrix-sfeertje compleet te maken). Door die haarkeuze en de laag uitgesneden rug zijn haar tatoeages, die al helemaal mijlenver van 'Emily' afliggen, ook nog eens goed zichtbaar. Voor de actrice was het hoe dan ook een bijzondere avond, bovenal door de context van dit gekke jaar. 'Het is een tijd geleden dat ik een voet op een rode loper heb gezet. Bedankt MTV, jullie hebben deze avond veilig en leuk gemaakt,' zo schrijft ze bij een Instagrampost.

lily collins bij de mtv movie awards
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl