Gigi Hadids ‘new mommy’-stijl is compleet met deze winter musthave

Gigi is samen met haar dochtertje gespot tijdens een NYC shopping spree en natuurlijk droeg het model een ultra chique winter outfit voor de gelegenheid.

Gigi Hadid is slechts een paar keer met haar dochter gespot sinds de bekendmaking van haar bevalling. Het model lijkt nog steeds uit het publieke oog te willen blijven, zodat ze in alle rust kan genieten van haar eerste maanden als jonge moeder. Toch krijgen we langzaam maar zeker steeds meer foto's van Gigi en haar dochter te zien.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hadid's winter essentials

Eerder deze week poseerde het model nog in de sneeuw met de kleine en werd ze gefotografeerd tijdens een wandeling met de kinderwagen in New York. Ook heeft het moeder-dochter duo zich al gewaagd aan hun eerste NYC shopping spree.

Hadid zag er uiteraard ultra chique uit tijdens dit uitje. Zo droeg ze een lange geribde Thom Browne jas die ze combineerde met een wit shirt, een spijkerbroek en een paar Doctor Martens boots. Ze maakte de look volledig af met de ultieme winter essentials: een zwart mondkapje en een shearling bucket hat van Louis Vuitton.

celebrity sightings in new york city   december 19, 2020
Raymond HallGetty Images

Gigi's ervaring als jonge moeder

In oktober vertelde een bron aan Us Weekly hoe Hadid en Malik hun nieuwe ouderschap ervaarden. 'Gigi en Zayn vinden het fantastisch en kunnen geen genoeg krijgen van hun kleine meid,’ meldde de bron. ‘Alles gaat heel soepeltjes tussen de twee en ze zijn zo gelukkig. Gigi is zo enthousiast om een nieuwe moeder te zijn en ze is dankbaar voor ieder moment.'

Trotse vader

Toen Malik de geboorte van hun dochter in september bekendmaakte, was het al duidelijk dat de zanger helemaal verzot was op zijn dochter. 'Onze kleine meid is er en ze is gezond en beeldschoon,' schreef hij in een Instagram post. 'Het is onmogelijk om te beschrijven hoe ik me voel. De liefde die ik voor dit kleine mensje heb is onbegrijpelijk. Ik ben dankbaar dat ik haar mag leren kennen, ik ben trots dat ze de mijne is en ik ben dankbaar voor het leven wat we samen gaan hebben.'

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid