Katie Holmes draagt nu al de grootste jeanstrend van 2021

Comfortabel is wederom het codewoord.

We prezen Katie Holmes al eerder voor haar onovertroffen 2020 garderobe, en wat blijkt: óók haar keuzes voor het nieuwe jaar zijn nu al on point. Zo bewandelt de actrice de straten van New York in een van de populairste jeanstrends voor komend jaar, en wij zijn groot fan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wide leg jeans

Katie werd samen met haar nieuwbakken partner Emilio Vitolo Jr. gespot. Voor haar blokje om koos ze voor hét meest comfortabele type denim ooit: een high-rise model met wijde pijpen. Dit is een soort cross-over tussen het op de jaren zeventig geïnspireerde silhouet van de flared jeans en het losvallende model uit de nineties. We zagen de wijde broek recent al terug op de catwalk bij Chloe, Louis Vuitton, The Row, Tom Ford en Stella McCartney, en de retro-favoriet heeft nu ook haar weg naar de straten gevonden. De skinny jeans lijkt in 2021 echt verleden tijd, want baggy broeken vieren ook in bredere zin hoogtij.

model op de catwalk bij chloe
Chloe Herfst/Winter 20/21.
Getty Images

De populariteit van de broek is dan ook makkelijk te verklaren: door de hoge snit word je taille op een mooie manier geaccentueerd, terwijl de lengte je op magische wijze een paar centimeter langer doet lijken. Bella Hadid en Hailey Bieber zijn niet voor niks grote ambassadeurs van de broek – de populaire modellen weten precies wat 'n losse fit voor je kan doen.

Katie Holmes in dé trend van 2021

Ook Katie weet wat deze tegenhanger van de skinny jeans waard is, en draagt hier een wide-leg jeans van Reformation. Ze combineert haar broek met een casual turtleneck en blazer, en kiest voor een klassieke zwarte laars en quirky pet om de boel een frisse twist te geven. Ook als een blok gevallen voor deze 70's trend? Combineer het kledingstuk dan met een simpel wit shirt of een sexy (doch klassieke!) cardigan, al valt een verkeerde combinatie bijna niet te maken.

katie holmes in een wide leg jeans
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl