Modellen zijn weg van de Ugg Mini en dit is hoe ze 'm dragen

De warme UGG Mini-boots zijn terug van weggeweest en perfect voor de koude wintermaanden.

De wintermaanden zijn aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor een update van de garderobe. De loafers blijven voorlopig in de kast en de warme boots zijn weer helemaal welkom. Die heb je natuurlijk in alle soorten en maten, maar als we de garderobe van modellen eens goed bestuderen, steekt toch één soort schoen er met kop en schouders bovenuit deze winter.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Warme boots maken comeback

Als we Kendall Jenner, Joan Smalls en Emily Ratajkowski mogen geloven is de beslissing over welke soort boots de komende winter gaan overheersen in modeland al gemaakt. De populaire modellen struinden de afgelopen maanden allemaal in dezelfde warme schoenen door de straten van New York en Los Angeles. De kans dat jij diezelfde boots al in de schoenenkast hebt liggen is groot, de warme mini-boots - die sinds vorig jaar een comeback maakten - waren een aantal jaren geleden namelijk niet weg te denken.

UGG Mini-boots

Modeliefhebbers die zich graag laten inspireren door street style-beelden, hebben de UGG Mini van UGG Australia vast een aantal keer voorbij zien komen. De korte variant van de klassieke UGG Australia-boots is helemaal in trek en wordt ook deze winter weer in verschillende kleuren gedragen. Zo koos Emily Ratajkowski voor een licht bruine variant en spotten we Irina Shayk in een opvallende felroze variant. En alhoewel het openlijk dragen van de boots jaren lang als een modemisser werd gezien, is nu duidelijk dat de mini-boots in deze work from home-tijden weer meer dan welkom zijn.

UGG Australia

Schoenenmerk UGG Australia is al jaren een house hold name. Begin jaren 2000 werd de langere variant van de boots, in combinatie met joggingpakken van Juicy Couture, gedragen door sterren als Paris Hilton, Britney Spears en Jennifer Lopez. Toen stond de schoen vooral symbool voor gemak, maar in 2021 doen we het anders. Sinds samenwerkingen met merken als Telfar en Molly Goddard oogt de UGG Mini namelijk ook goed genoeg om te dragen onder een doordachte outfit.

kendall jenner
Rachpoot/MEGAGetty Images
emily ratajkowski
Jose Perez/Bauer-GriffinGetty Images
irina shayk
Jared SiskinGetty Images
joan smalls
Jared SiskinGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl