Deze new mom look van Gigi Hadid recreëer je zo gemakkelijk zelf

Gigi Hadid werd gespot op de straten van New York City in deze gewilde Mango-jas.

Gigi Hadid werd deze week gespot op de straten van New York City met haar paar maanden jonge dochtertje. Het topmodel liep er zoals gewoonlijk weer van top-tot-teen fantastisch gestyled bij, en zo bewijst Gigi dat ze ook de new mom stijl zich compleet eigen weet te maken. Wil jij er net zo bijlopen als Gigi? Lees dan verder.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gigi Hadids new mom stijl

Na de geboorte van haar dochtertje met Zayn Malik wordt Gigi nog maar zelden gespot op straat. Maar die enkele keer dat dat wel gebeurt, laat het model zien dat ze haar gevoel voor stijl absoluut niet verloren is. Goed, wanneer je baby'tje gekleed in Fendi gaat, kun je natuurlijk ook wel verwachten dat de moeder ervan een liefde voor mode heeft. En dat is bij Gigi Hadid zonder twijfel waar.

Gigi's new mom look

De laatste new mom look waarmee Gigi gespot werd droeg ze op de straten van New York City, in Manhatten om precies te zijn. Voor een wandeling met haar dochtertje koos ze voor een gewilde jas van Mango. Gigi combineerde de jas met een paar boots van Dear Francis, die inmiddels uitverkocht zijn, een bucket hat met monogram print van Louis Vuitton en een witte, ovale zonnebril.

Monochrome look

Deze new mom look van Gigi was simpel maar doeltreffend. Ze koos voor een simpel kleurenschema in bruin- en cameltinten, die elkaar perfect complimenteerden. Zo laat Gigi zien dat een keuze voor een monochromatische look een absolute mom-style-hack is – én niet veel hoeft te kosten.

Bekijk hieronder Gigi's new mom look en shop haar look onder de foto.

gigi hadid
Splash News

Shop Gigi's new mom look

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid