Waarom Gigi en Bella Hadid als een blok zijn gevallen voor de statement blazers van dít label

Zo nu en dan inspireren streetstylesterren Gigi en Bella Hadid elkaar gewoon.

Streetstylesterren Gigi en Bella Hadid inspireren de wereld met hun looks – maar soms ook simpelweg elkaar. De topmodellen-zusjes zijn namelijk gespot in dezelfde statement blazer. Hieronder vind je alles over hun looks en het label achter de favoriete blazer van Bella en Gigi.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gigi in New York

Gigi Hadid werd afgelopen weekend gespot op de straten van New York. Het topmodel en new mom was daar om het nieuwe album van haar man Zayn Malik te promoten. Haar outfitkeuze om voor een Nobody Is Listening-truck te poseren? Een vintage gescheurde spijkerbroek, een paar Dr. Martens, een kanariegeel Cosmic Girl T-shirt van Jeremy Scott en een regenboogkleuren zonnebril van Moschino. Maar het meest opvallende aan haar look was de oversized statement blazer in ruitprint die Gigi droeg.

Bella in statement blazer

Het (neppe) dollarbriefje dat uit Gigi's borstzakje steekt deed ons meteen aan een andere look van de Hadids denken: namelijk eentje van haar zusje Bella. Vorig jaar maart werd zij namelijk gespot in dezelfde blazer, maar dan in een andere kleur en print. Bella droeg destijds exact dezelfde statement blazer, maar dan in donkerblauwe krijtstrepen stof.

3.Paradise

De it-blazer van Gigi en Bella is van het label 3.Paradis, van ontwerper Emeric Tchatchoua. Het vierkante silhouette van de Arsy Dollar blazer – door Gigi in Prince of Wales print en Bella in blauw krijtstrepen stof – zorgt voor een übercoole look als je 'm simpel combineert met een paar jeans, of geeft je outfit dat beetje edge wanneer je er toch chic uit wilt zien door 'm met een nette pantalon combineert. Bekijk hieronder hoe Gigi en Bella de statement blazer van 3.Paradis dragen.

gigi hadid
Raymond HallGetty Images
bella hadid
GothamGetty Images

Shop Vogue's Fashion Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid