Dit waren de meest iconische Grammy rode loper looks aller tijden

Van Jennifer Lopez en Britney Spears tot Billie Eilish en Ariana Grande, deze Grammy looks schreven geschiedenis.

De 2021 Grammy’s stonden eigenlijk gepland voor januari, maar helaas is ook dít evenement verplaatst door het coronavirus. Niet getreurd, want de meest prestigieuze awardshow in de muziekindustrie is slechts een paar weken uitgesteld. Op 14 maart zullen de grootste artiesten de rode loper aflopen in hun mooiste couture en daar zitten geheid een paar looks tussen die de geschiedenisboeken ingaan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De beste Grammy fashion aller tijden

De daadwerkelijke ceremonie draait misschien om muziek, maar de rode loper staat volledig in het teken van high fashion. Het is ook niet gek dat een paar van de meest iconische momenten uit de modegeschiedenis plaatsvonden op de Grammy red carpet. Neem bijvoorbeeld de diep-uitgesneden Versace-jurk van J.Lo die in 2000 zó hard viral ging, dat het Google platlegde. Vergeet ook niet Zendaya's Dsquared2-look voor de 2016 Grammy’s waarmee ze als twee druppels water leek op de wijlen muzieklegende David Bowie.

Het is nog even wachten op de volgende Grammy rode loper, maar in de tussentijd kunnen we even het archief induiken. Er is namelijk geen beter moment om even terug te blikken op de leukste fashion van de voorgaande edities. Vogue zet alvast de meest sensationele rode loper looks van de Grammy Awards op een rij in de video.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl