Koningin Máxima brengt in dit ensemble ook ná Valentijnsdag een ode aan de liefde

Tijdens haar bezoek aan een basisschool in Oud-Beijerland bracht Máxima met haar look een ode aan de liefde.

Valentijnsdag is alweer meer dan een week geleden, maar dat weerhield koningin Máxima er niet van om zich voor een speciale gelegenheid in de kleur van de liefde te hullen. Een opvallende look die je toch wel even wil zien.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Máxima in de kleur van de liefde

Afgelopen week verscheen koningin Máxima in de klaslokalen van de Christelijke Basisschool Sabina van Egmond in Oud-Beijerland. De koningin was aanwezig om te luisteren naar de verschillende verhalen over de effecten van de lockdown op scholen. Docenten, leerlingen en ouders kwamen aan het woord. Máxima luisterde aandachtig, maar deed dit natuurlijk wel in een ensemble die alle aandacht trok. Voor de gelegenheid koos de royal namelijk voor een rode ton-sur-ton-look, die deed denken aan de liefde.

Natan-fan

En ja, natuurlijk is het altijd leuk om te weten welke ontwerper Máxima deze keer optrommelde voor haar look. Alhoewel de koningin er beeldig uitzag, niet anders dan we van haar gewend zijn - hebben we geen spannend antwoord op die vraag... Zowel de rode mantel als de getailleerde mouwloze jurk komen van, je raad het al, modehuis Natan. Verder combineerde ze de liefdevolle ton-sur-ton-look met bordeauxrode pumps en bijpassende clutch en mondkapje.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Máxima in nieuwe ontwerpers

Na heel wat - en soms toch wel voorspelbare - Claes Iversen en Natan-looks zou de Vogue-redactie Máxima wel eens zien in nieuwe ontwerpers als Christopher John Rogers en Peter Do willen zien. Van een fenomenale Harris Reed-hoed tot een pak van Ninamounah; de lijst met nieuwe ontwerpers die de koningin volgens Vogue-redacteuren wel eens mag overwegen, vind je hier.

Shop de ton-sur-ton-look á la Máxima

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima