Meghan Markle kiest voor Oscar de la Renta voor eerste verschijning na zwangerschapsaankondiging

Meghan Markle en prins Harry stralen tijdens de onverwachtse publieke verschijning.

Meghan Markle en prins Harry maakten een onverwachtse verschijning in Spotify's Stream On event om te praten over hun podcast Archewell Audio. Het markeerde hun eerste publieke verschijning sinds de aankondigingen van Meghans tweede zwangerschap en hun permanente afscheid van het Britse koningshuis. Voor de gelegenheid koos de hertogin van Sussex voor een Oscar de la Renta-jurk.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan & Harry maken onverwachtse verschijning

Het zijn opnieuw bewogen weken geweest voor Meghan Markle en prins Harry. Het royal koppel kondigde een paar weken terug aan in verwachting te zijn van hun tweede kind. Kort daarna werd door Buckingham Palace bekend gemaakt dat Meghan en Harry permanent uit het Britse koningshuis zullen vertrekken en ze afstand doen van al hun taken en privileges als royals. In een onverwachtse verschijning tijdens Spotify's Stream On event kregen we een eerste glimp van Meghan maternity style, gekleed in een Oscar de la Renta-jurk.

Meghan Markle in Oscar de la Renta

Meghan verscheen in een mouwloze Citrus Primavera-jurk van modehuis Oscar de la Renta. De blauwe zijden midi-jurk komt in een citroen-op-wijnstok print tegen een hemelblauwe achtergrond. Wie een blik werpt op de jurk lijkt zich even in de Méditerranée te wanen. Het haar van de hertogin was in losse golven gestyled. Prins Harry koos voor een net wit overhemd op een navy kleurige broek.

Shop Oscar de la Renta à la Meghan Markle

Afscheid van de Britse koninklijke familie

Vrijdag kondigde Buckingham Palace aan dat Meghan en Harry een jaar nadat ze zich hadden teruggetrokken uit hun senior koninklijke familierollen, de koningin hebben laten weten dat ze van plan zijn niet-werkende koninklijke familieleden te blijven. Het echtpaar heeft deals getekend bij zowel Spotify als Netflix om content te creëren en woont nu in Montecito, Californië, met hun aanstaande tweejarige zoon Archie.

Bekijk de video waarin Meghan en Harry een verschijning maken hieronder. De look van Meghan bekijk je hier.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle