De betekenis achter Meghan Markle’s Armani-jurk tijdens het Oprah interview

Lees hier wat de betekenis is achter Meghan Markle's zwarte zijden Armani-jurk tijdens haar langverwachte tell-all interview met Oprah Winfrey.

Terwijl Sussex-fans niet kunnen wachten op het veelbesproken interview, werd gisteren een nieuwe clip vrijgegeven van het aanstaande interview van Meghan Markle en prins Harry met Oprah Winfrey. Het interview, toepasselijk getiteld Meghan and Harry: A CBS Primetime Special, belooft een gesprek te worden over uiteenlopende gevoelige onderwerpen waaronder de beslissing van het paar om af te treden als werkende leden van de koninklijke familie en het Verenigd Koninkrijk te verlaten om terug te verhuizen naar Californië. Ook zullen Harry en Meghan in het gesprek praten over hun toekomst en eventuele familieuitbreiding.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan's look bij Oprah

Voor het interview droeg ex-royal Meghan een zwierige zwarte zijden jurk met lange mouwen van het Italiaanse modehuis Giorgio Armani, bedrukt met contrasterende witte details en een bijpassende riem in de taille. Meghan’s kapsel is opgestoken in haar kenmerkende stijl: een lage, nonchalant vastgezette knot. De golvende lokken die langs haar gezicht vallen zorgen voor een effortless look. Om haar look af te maken koos Meghan voor een natuurlijke make-up look. Naast een subtiele, toch net iets dramatischere, smokey-eye koos ze voor een natuurlijke blush en onschuldige perzikkleurige nude lippenstift. Hoewel de accessoires minimaal ogen, draagt ze een Cartier-diamanten armband, waarvan schijnt dat deze toebehoorde aan haar overleden schoonmoeder, prinses Diana.

De betekenis achter Meghan's jurk

Leden van de koninklijke familie, waaronder prinses Diana en Kate Middleton, staan erom bekend kleding te dragen met een stille boodschap. Zo zou ook Meghan de Armani-jurk hebben gekozen vanwege een symbolische betekenis. De zijden jurk is namelijk bedrukt met een witte lotusbloem op de borst. Town and Country Magazine meldde dat de bloem wedergeboorte en spirituele verlichting symboliseert en relateerde dit aan hoe Meghan haar ervaring met online pesten ooit als onoverkomelijk had beschreven. In het interview zal Oprah ook dieper ingaan op het onderwerp. De keuze voor het dragen van prinses Diana's armband kan worden teruggeleid naar prins Harry die in het interview aangeeft 'bang te zijn dat de geschiedenis zich zou kunnen herhalen,' met betrekking tot zijn moeders tragische dood.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Creëer Meghan's Armani-look

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle