Katie Holmes' nieuwe tas zouden Françaises meteen goedkeuren

Het mini-exemplaar zou niet misstaan in de straten van Parijs.

Ooit, in een heel ver verleden, behoorde een tas nog tot een veelgebruikt accessoire. Door de eindeloze WFH-sessies en lockdowns is-ie vaak niet meer nodig, en raakt daarmee al snel in de vergetelheid. Gelukkig gaat dat niet op voor Katie Holmes, die laat zien dat de tas écht weer klaar is voor een wedergeboorte – nog liever vandaag dan morgen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Katie Holmes als streetstylester

We bekroonden Holmes eerder al tot dé onbetwiste streetstylester van 2020, en ook in het nieuwe jaar stelt de actrice niet teleur. Alle New York-approved outfits van Katie ogen hartstikke casual en toegankelijk, maar wel met een twist. In het merendeel van de gevallen zorgen haar accessoires daarvoor, van een schipperspet tot (designer)tas. Ook nu levert het laatstgenoemde weer een look op die Françaises meteen zouden goedkeuren, want klassiek, maar tegelijkertijd ook cool.

Chloé Mini Diara bag

Haar nieuwste aanwinst is een karamelkleurige minitas van Chloé, in het Diara-model. In maart is de actrice al meerdere malen gespot met de crossbody tas, en is dus duidelijk als een blok voor het item gevallen. Ze combineert 'm vaak met haar camel coat van Nanushka, maar draagt de Diara ook met een simpele trenchcoat en jeans. De aanschaf is hoe dan ook geknipt voor haar garderobe, waar klassieke investment pieces de boventoon voeren.

katie holmes chloe mini daria bag camel
Getty Images

Klein versus groot

Terwijl de wereld nu juist in de ban is van de oversized tas, grijpt Katie weer terug naar een van de grootste trends van 2019. Beroemdheden als Lizzo en Hailey Bieber liepen destijds weg met de piepkleine accessoiretrend, nadat het straatbeeld tijdens de modeweken werd gedomineerd door de ieniemini must-have. Toch houdt Katie het realistisch: zo klein als de Jacquemus Chiquito is haar Chloé Diara niet, zodat er altijd een portemonnee mee kan voor haar coffee to go.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl