Koningsdag 2021: Koningin Máxima en de prinsessen kiezen voor deze kleurrijke looks in Eindhoven

De prinsessen treden in de voetsporen van hun moeder met déze stijlvolle outfits.

Vogue lanceert een exclusieve Special Edition die in het teken staat van 'onze' Koningin Máxima. ‘Máxima Our Queen is een ode aan de stijlvolle Nederlandse koningin die dit jaar haar vijftigste verjaardag viert. Bestel het luxe issue nu als pre-order en de eerste aanmeldingen ontvangen een exclusieve GASSAN armband gemaakt van edelstaal cadeau. De armband is inmiddels uitverkocht maar de exclusieve Special Edition is nog steeds te bestellen als pre-order.

PRE-ORDER VOGUE'S MÁXIMA SPECIAL EDITION HIER

Het is vandaag weer Koningsdag, en hoewel de feestdag niet in zijn gebruikelijke vorm kan plaatsvinden gaat het koninklijke gezin er tóch op uit vandaag. Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun drie dochters – prinsessen Amalia, Alexia en Ariane – zijn vandaag te gast in Eindhoven om Koningsdag 2021 te vieren die de 54ste verjaardag van onze Koning markeert. En dat doen ze, uiteraard, in stijl.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Koningin Máxima in nieuwe look

Voor deze feestelijke gelegenheid ging Koningin Máxima gehuld in een bijzondere look die we nog nooit eerder bij haar zagen. Haar outfit bestaat uit een kleurrijke rok en top met volumineuze details en is afkomstig van het Belgische modehuis Natan - een grote favoriet van de Koningin. Bij haar look combineert Máxima gele suède hakken van Gianvito Rossi en een matching hoed van Fabienne Delvigne, zo weet online platform Modekoningin Maxima.

Dit dragen de prinsessen

Prinses Amalia treedt in de voetsporen van haar moeder en kiest tevens voor een kleurrijke lentelook in de vorm van een groene pantalon en een hemelblauwe top van Natan. Prinses Alexia gaat gehuld in een chique monochrome look, bestaande uit een beige jurk en matching vest van het Franse modelabel Maje.

Alexia maakt haar look af met een zwarte mini-tas en zwarte hakken van Zara. De tas werd eerder gedragen door Máxima tijdens een bezoek aan Eindhoven in 2007. Prinses Ariane, de jongste van het stel, draagt een blauwe midi-jurk die ook afkomstig is van het favoriete modelabel van haar moeder, Natan. Ariane maakt haar look af met bronskleurige espadrilles van Castañer. Het is duidelijk dat de prinsessen met hun modekeuzes in de voetsporen treden van hun moeder.

Koningsdag 2021

Vandaag brengt het koninklijke gezin de dag door in Eindhoven. Vanaf 10.50 uur is het bezoek van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de prinsessen aan onder meer de High Tech Campus live te volgen via de NOS. Hoewel er tijdens de activiteiten geen publiek aanwezig zal zijn staat er toch een vol programma voor het koninklijke gezin gepland.

Tijdens hun bezoek aan de campus zullen de royals spreken met verschillende wetenschappers, waarna de prinsessen tevens zullen worden geïnterviewd. Later in de middag vindt er een nationaal proostmoment plaats, waarna de koninklijke familie en de rest van Nederland online een concert kan bijwonen met optredens van onder meer Davina Michelle, Maan en Armin van Buuren, die optreden bij paleis Noordeinde. Happy Kingsday!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima