Katie Holmes herinnert ons aan de onmisbaarheid van dít kledingstuk

Hoewel het een klassieker is, kun je 'm op eindeloos veel manieren dragen.

Voor geweldige girl next door-looks kloppen we graag aan bij Katie Holmes, die altijd met laagdrempelige doch inspirerende outfits op de proppen komt. Met haar laatste kledingkeus herinnert ze ons aan een klassiek item dat in geen enkele garderobe mag ontbreken, zeker niet tijdens een zomerdag of twee.

Katie Holmes' stijl

Katie werd gezien in een kraakwit shirt, die ze combineerde met een denim rok van A.P.C.. Een denim rok wil nog wel eens in de vergetelheid raken, maar is wél een item om te koesteren, al is het al omdat ze er zo fris uitzien met een paar loafers (zoals die van Katie herself, uiteraard afkomstig van Gucci). Zeker in een A-lijn model is-ie perfect voor meerdere gelegenheden, van een werkdag tot avond op het terras.

katie holmes in new york in een denim rok met loafers
Raymond HallGetty Images

Denim rok trend

Een denim rok doet denken aan de 90's, maar is méér dan de huidige hype rondom dat tijdperk alleen. Het is inmiddels een klassieker die nauw samenhangt met de stijl van menig Parisienne, en eindeloos chique doch casual is. Een spijkerrok combineert namelijk net zo fantastisch met een gestreept shirt of oversized katoenen hemd: hoef je alleen die baguette nog maar te scoren. Draag de bovenkant van je look ook vooral eens ín de rok, voor een getailleerd effect.

Spijkerrok in 2021

Hoewel denim skirts altijd wel weer opduiken (en iedereen er ooit waarschijnlijk één heeft gehad) heeft 2021 weer een nieuwe draai gegeven aan de vorm(en). Vergeet dus ieniemienie rokken à la menig Disneyster of te lange spijkerrok van je lerares, want andere verschijningen vieren dit jaar hoogtij. Denk aan light denim van Louis Vuitton's Herfst/Winter 2021 collectie, of een combinatie met items in dezelfde kleur (lekker monochromatic, ja). Ook leuk: de onderste knopen van een lang exemplaar openen, om je benen net wat meer in het zonnetje te zetten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl