Lady Gaga werkt samen met Versace en dat is meer dan we verdienen

Team Gaga en Donatella for the win.

Versace heeft een speciale plek in het hart van Lady Gaga, zo blijkt uit een nieuwe samenwerking tussen het duo. Het modehuis en de superster lanceren samen een bijzondere collectie, die compleet in het teken staat van Pride (én de tiende verjaardag van haar album Born This Way).

Lady Gaga x Versace

Wie fan is van Gaga, weet dat ze haar liefde voor het Italiaanse modehuis niet onder stoelen of banken steekt. Zo droeg ze custom Versace-looks tijdens haar Super Bowl-optreden in 2017 en verscheen ze in de Lente/Zomer 2014 campagne. Ze schreef zelfs een compleet lied over Donatella, dat te horen is op haar album ArtPop. Al is de zangeres sowieso groot fan van mode: zo verschijnt ze binnenkort in de film House of Gucci.

Pride collectie

Dat ze nu weer samenwerkt met het modehuis, komt dan ook niet als een verrassing. De opbrengsten van hun collectie gaan naar Gaga's Born This Way Foundation, een liefdadigheidsfonds dat in het teken van de mentale gezondheid van jonge mensen staat (en in het bijzonder de LGBTQ+-jeugd). De collectie bestaat onder meer uit een speciaal ontworpen t-shirt en matchende baret, waarop regenboogkleuren en het iconische Medusa-logo van het modehuis te zien zijn.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gelijkheid en diversiteit

De items zullen vanaf vandaag op Versace's website worden verkocht. Er wordt tevens een replica van Gaga's leren Versace jas geveild, dat ze droeg tijdens haar Born This Way Ball tour. Het kostte het team van Versace 400 uur (!) om een nieuwe versie met de hand te maken, die naar verluid net zulke opvallende schouders en metalen details zal hebben. Donatella is erg blij met de samenwerking, schrijft ze in een statement. 'Onze vriendschap en wil om gelijkheid, diversiteit en inclusie te vergroten wordt alleen maar sterker door de jaren.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl