Dit zijn de beste stijlmomenten van Emily Ratajkowski

Bekijk hier de beste looks van street style stijlicoon EmRata.

Was het je al duidelijk dat topmodel en new mom Emily Ratajkowski een van Vogue's stijlfavorieten is? EmRata is hét stijlicoon van comfy-yet-fancy street style looks, een sneakerlover aan het hart en dé vrouw die bewijst dat er niets hoeft te veranderen als je moeder bent geworden. Wij zetten de beste looks van Emily voor je op een rij, van mini zomerjurk tot oversized blazer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De stijl van Emily Ratajkowski

Dat Emily niet links is blijven liggen bij de genetische loterij is je wellicht vast niet ontgaan. De inmiddels dertigjarige - maar nog altijd even prachtige - EmRata is dan ook niet voor niets topmodel voor de meest uiteenlopende modemerken én haar eigen swimwear label, Inamorata. Echter, off duty is ze ook een grote inspiratiebron. Van sexy naked dresses met hoge stiletto's tot comfortabele street style looks met baggy jeans en grote blazers, Emily's stijl loopt van sexy mom tot comfortabel cool.

Comfy-yet-fancy

Comfortabel én stijlvol zijn de twee woorden die de meeste street style looks van Emily Ratajkowski omschrijven. Zo verschijnt ze de ene keer in een stretchy monochrome co-ord met uggs en de andere keer in een wijde jogging broek met een eenie meenie bralette mét natuurlijk een van haar favoriete sneakers (dé schoenentrend van dit voorjaar kijken we ook af bij EmRata). Een goed paar hoge laarzen kunnen ook niet ontbreken in het lijstje van Emily's fashion essentials. Naast Reebok en Nike zijn Emily's favoriete merken onder andere Levi's, Re/Done, Khaite, Jacquemus en Alexander Wang - hoewel we de stijlkoningin ook vaker spotten in Zara.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl