De opvallendste momenten van Meghan Markle's Trooping the Colour debuut in Londen

Meghan Markle maakte haar balkonscène-debuut bij Buckingham Palace in off-shoulder Carolina Herrera.

Uniform, Headgear, Hat, Fashion accessory, Event, Tradition, Gesture, Official, Military officer, Military uniform,
Getty Images

Afgelopen zaterdag verscheen Meghan Markle voor haar eerste balkonscène bij Buckingham Palace, en haar tweede koetstocht, om met de complete Britse koninklijke familie de fly-past van negen RAF straaljagers te bewonderen voor het jaarlijkse Trooping the Colour. Op deze dag vieren de Britse en Commonwealth regimenten de verjaardag van de Britse monarch met allerhande parades en formaties onder toeziend oog van de koningin. Voor de gelegenheid koos Meghan een off-shoulder poederroze jurk van Carolina Herrera, een clutch ook van het Amerikaanse modehuis en een hoed van royal favoriet Philip Treacy. Kijk mee naar de meest opvallende momenten van Meghans eerste Trooping the Colour in onderstaande gallery.

De Vogue Royal Wedding Special ligt nu in de winkels! Met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Of bestel dit collector's item van Vogue direct online!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Meghan Markle en prins Harry's balkon-conversatie
Getty Images

Meghan en Harry verschijnen, duidelijk nog gebronsd van hun huwelijksreis, samen met de koninklijke familie op het balkon van Buckingham Palace om de RAF's Red Arrows straaljagers langs te zien razen. Uiteraard zijn liplezers direct op de beelden van Meghan en Harry gezet, om te achterhalen wat de twee precies tegen elkaar zeggen, zoals ook tijdens hun bruiloft op 19 mei. Volgens een liplezer van MirrorOnline draaide Harry naar zijn vrouw toe en vroeg haar 'Okay?', waarbij Meghan geantwoord zou hebben 'Yeah, are you?'. Hierna zou Meghan Harry blijkbaar gezegd hebben dat ze 'Nervous!' was, hoewel ze deze spanning goed wist te verhullen op het balkon. Hierna zou Harry zijn vrouw gerust hebben willen stellen door te vertellen wat ze de komende momenten kon verwachten: 'Dan is er de fly-past en dan kijken we allemaal omhoog naar de lucht'.

2 Prins Harry en Meghan Markle maken hun tweede koetstocht
Getty Images

Meghan en Harry maken hun tweede koetstocht sinds hun bruiloft op 19 mei. Maar wat blijkt? Meghan brak blijkbaar het koninklijke protocol door te kiezen voor een off-shoulder jurk (van Carolina Herrera), waarbij haar schouders ontbloot waren, aldus The Sun: 'Mode protocollen schrijven normaliter voor dat koninklijke vrouwen geen blote schouders of anderszins onthullende modekeuzes maken'. Gelukkig lapt Meghan Markle dit protocol als zelfbenoemd feminist gewoon aan haar laars.

3 Meghan Markle's ringen
Getty Images

Een ander modestatement van Meghan: de ring om haar rechter wijsvinger. 'Het dragen van een ring om je wijsvinger, kan je zelfverzekerder maken', vertelde handpalm expert Johnny Fincham eerder over Meghan Markle's keuze om ringen om verschillende vingers te dragen, van duim tot wijsvinger. 'Het kan als een reminder dienen om je vinger uit te steken, om jezelf meer statuur te geven en je macht te doen groeien'. Meghan wist eerder al via haar ringkeuzes een boodschap uit te dragen, zoals de keuze voor wijlen prinses Diana's aquamarijn ring tijdens de avondreceptie van haar bruiloft met prins Harry, en een gouden liefdesring die ze van Harry kreeg ruim voor hun verloving. De beide ringen om haar rechterhand zijn overigens van Birks, een favoriete juwelenmerk van Meghan.

4 Prinses Charlotte had het even moeilijk
Getty Images

Kate Middleton troost haar dochter prinses Charlotte, nadat ze gevallen was op het balkon van Buckingham Palace.

5 Koninklijke kids stelen de show
Getty Images

Gelukkig weten koninklijke kinderen nog vrij weinig van protocollen: het leukst was dan ook de reacties van prinses Charlotte, Savannah Philips en prins George te zien. Ze klapten en gierden er op los toen de indrukwekkende straaljagers over kwamen vliegen. Ook koningin Elizabeth lijkt overigens na al die jaren nog steeds onder de indruk.

6 Kate en Meghans onderonsje
Getty Images

Voor Kate was het inmiddels haar achtste verschijning op het Buckingham Palace balkon voor deze gelegenheid, waarbij tienduizenden mensen zich verzamelen om koningin Elizabeth toe te juichen. Dit kan nogal indrukwekkend zijn, dus ook Kate maakte met Meghan een ontspannen praatje.

7 Historisch moment: eerste sikh soldaat draagt tulband tijdens ceremonie
Getty Images

Een Coldstream Guards soldaat is de eerste persoon ooit die een tulband draagt tijdens de Trooping the Colour ceremonie. De 22-jarige Charanpreet Singh Lall, een Sikh uit Leicester, zegt tegen de Press Association dat hij hoopt dat zijn deelname aan dit event andere mensen van verschillende religies en achtergronden om bij het leger te gaan: 'Ik hoop dat de mensen die dit zien dit als een belangrijke historische stap en verandering zullen zien'.

8 Het moment suprême: 'we kijken allemaal naar de lucht'
Getty Images

Op het moment dat de negen RAF's Red Arrow straaljagers overvliegen, kijken alle koninklijke hoogheden op het juiste moment naar boven.

9 De complete Britse koninklijke familie op het balkon van Buckingham Palace
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle