De beste streetstyle-tips om de kou in stijl te trotseren deze winter

Laat deze streetstyle-sterren je de inspiratie geven voor een stijlvolle winterlook.

Jonathan Daniel Pryce

De zomer ligt nu echt achter ons en de herfst heeft zijn intrede gemaakt. Hoewel het officieel nog een maand duurt voordat de winter begint, voelt het vaak alsof we allang aan het vierde seizoen zijn begonnen. Na de derde dag dat de temperaturen niet boven de vijf graden lijken uit te komen, kan het aantrekkelijk zijn om in de ochtend de eerste de beste warme trui en broek te kiezen die je tegenkomt. Stijlinspiratie lijkt in de koudere maanden ver te zoeken, hoewel het af en toe fijn kan zijn te verschijnen in een look die net iets meer biedt dan enkel warmte en comfort. Terwijl het kwik langzamerhand daalt tot lage temperaturen in ons land, zoomen wij in op veertien looks en stijltips die je inspireren om de kou in stijl te trotseren.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Stijlvolle handschoenen
Søren Jepsen

Investeer in een paar mooie handschoenen die je hele look gelijk een stijlvolle twist geven (en je handen tevens warm houden).

2 Monochrome look
jonathan daniel pryce

Voor velen is een jas een lastig item doordat je hele look in een keer onzichtbaar wordt. Toch kan een jas nog steeds zijn functie vervullen zonder afbreuk te doen aan je geselecteerde outfit. Combineer je jas in kleur met de rest van je outfit, en je hebt een stijlvolle monochrome look als resultaat.

3 Coltrui
jonathan daniel pryce

Immer een onmisbaar item in je wintergarderobe; de coltrui. Niet alleen een warm item, maar ook nog eens super handig als je een mooie jas hebt die niet je volledige hals warm houdt.

4 Een faux-shearling jack
jonathan daniel pryce

Een jas die je warm houdt in stijl deze winter, en elke look een stoere twist geeft.

5 Oversized gebreide trui
jonathan daniel pryce

Wederom een onmisbaar item als het kwik begint te dalen; een warme oversized trui. Draag hem over een oversized blouse in combinatie met een wijde broek en sneakers voor een stijlvol en casual effect.

6 Winterse boots
Søren Jepsen

Investeer tijdens de koudere maanden in warmen en comfortabele schoenen die je mooi vindt. Zo hoeven je schoenen nooit afbreuk te doen aan je perfect gecombineerde outfit.

7 Ga voor een statement jas
jonathan daniel pryce

Een warme jas hoeft zeker niet saai te zijn. Kies voor een statement jas in een felle kleur voor een opvallende twist aan je winterse outfit.

8 Thigh-high laarzen
jonathan daniel pryce

Wil je toch een jurk tijdens de winter maar liever geen panty aan? Dan zijn thigh-high laarzen je beste vriend, die je benen toch nog enigszins warm houden en een waar statement kunnen maken bij je look.

9 De teddy-jas
jonathan daniel pryce

Als je eenmaal een fuzzy teddy jas hebt gedragen is de kans groot dat je hem niet meer uit wil trekken. De ultieme jas voor een warme en comfy feel met tevens een stijlvolle uitstraling.

10 Laagjes

Laagjes zijn key voor een warme en toch stijlvolle outfit. Draag bijvoorbeeld een coltrui met daarover heen een warme hoodie en maak je look af met een oversized blazer voor een geupgrade casual look.

11 De puffer coat
jonathan daniel pryce

Dé ideale jas voor ultrakoud weer en toch een stijlvolle look. De puffercoat is inmiddels ook door de fashion crowd omarmd en wordt dan ook veelvuldig gespot tijdens menig fashion week.

12 Lange handschoenen
jonathan daniel pryce

Perfect voor een look met kortere mouwen zijn deze ultralange handschoenen. Wellicht is een blousje met korte mouwen te koud - maar de handschoenen matchen ook perfect met die ene leuke jas met mouwen die net niet lang genoeg zijn.

13 Faux-fur jas
jonathan daniel pryce

Een goede jas is het halve werk voor een look. Zeker als je kiest voor een opvallende faux-fur jas in een felle kleur. Match hem met je broek en schoenen voor een stijlvolle monochrome look.

14 De warme bucket hat
Søren Jepsen

Een winterse update van het populaire zomerse accessoire, waardoor je de trend niet hoeft op te geven simpelweg omdat het langzaam kouder wordt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl