Romee Strijd is zwanger: haar beste zwangerschapslooks op een rij

Het Nederlandse supermodel is in verwachting van haar eerste kindje.

romee strijd en laurens van leeuwen tijdens milan fashion week
Christian VierigGetty Images

Op 28 mei 2020 maakten Romee Strijd en vriend (inmiddels echtgenoot) Laurens van Leeuwen bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Dat deed het koppel niet alleen met een prachtige eerste zwangerschapsfoto van Romee op Instagram, maar ook met een ontroerende video waarin het Nederlandse supermodel moedig vertelde over de lastige weg ernaartoe. Inmiddels geniet Romee volop van de eerste maanden van haar zwangerschap, en deelt ze geregeld nieuwe foto's waarop we haar groeiende baby bump kunnen zien. Bekijk hieronder de – tot nu toe – beste zwangerschapslooks van Romee.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 24 mei 2020: wandeling door Amsterdam

Een paar dagen voordat Romee haar zwangerschap bekendmaakte, ging het Nederlandse supermodel de deur uit voor een socially distanced wandeling in woonplaats Amsterdam. Daarvoor koos ze voor een comfortabele athleisure look, bestaande uit zwarte biker shorts, een zwarte trui en Louis Vuitton crossbody bag met monogramprint.

2 28 mei 2020: bekendmaking

Een paar dagen later maakten Romee en Laurens hun blijde nieuws bekend: ze verwachten hun eerste kindje! Op Instagram zien we het koppel samen poseren, met allebei en big smile van oor tot oor. Romee is gekleed in de – nu al gehypte – Serita-jurk van it-label Cult Gaia: een gebreide maxi-jurk met elegante cut-outs.

3 Bekijk ook: Romee Strijds beauty routine voor een summer glow
4 14 juni 2020: groeiende baby bump

Twee weken na de bekendmaking van haar zwangerschap deelt Romee een nieuwe zwangerschapsfoto waarop haar groeiende baby bump goed te zien is. Het model draagt een oudroze kanten body van Victoria's Secret, die ze combineert met een lichtblauwe jeans en lange witte blouse. Volgens Romee heeft haar baby nu de grootte van haar favoriete vrucht: een avocado!

5 21 juni 2020: Romee's favoriete look

Dat je tijdens je zwangerschap jezelf niet alleen hoeft te hullen in oversized shirts en jurken, bewijst Romee met haar zomerse zwangerschapslook. We kunnen inmiddels stellen dat het model groot fan is van de lingerie-met-jeans look. Zo draagt Romee hier haar favoriete lichtblauwe jeans in combinatie met een grijsblauw kanten korset van Victoria's Secret.

6 6 juli 2020: van top tot teen in Dior

Op maandag 6 juli 2020 onthulde Dior haar gloednieuwe couturecollectie. Dat deed het Franse modehuis met een korte film, die voor iedereen online te bekijken was. In plaats van front row zat Romee nu achter haar laptop om de collectie te ontdekken. Speciaal voor het event hulde het model zich van top tot teen in Dior, inclusief mintgroene Dior Saddle Bag.

7 9 juli 2020: regenachtige dagen at home

Het is al een tijdje zomer in Nederland, maar het is nog even wachten op zonnig weer. Op Instagram deelt Romee dat zij op regenachtige dagen het liefst thuis zit met een kop thee en een film aanzet. Dat doet het Nederlandse supermodel in stijl: zo draagt Romee hier een babyroze negligé van Victoria's Secret.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd