Waarom Lily Collins persoonlijke stijl in niks op haar Emily in Paris-karakter lijkt

Lily's eigen garderobe ziet er totaal anders uit dan haar Netflix-kledingkast.

Emily (die uit Paris, ja) zou je er op straat zo uitpikken, met dank aan een garderobe vol ruffles en rozetinten. Haar over the top looks werden zowel verguisd als geprezen, maar vormden voor veel kijkers wél één van de redenen om eindeloos naar de Netflixhit te blijven kijken. Ondertussen maakt Lily Collins in het 'echte' leven compleet andere stijlkeuzes, die bovenal een stuk minder zoet ogen.

Lily Collins stijl

Wie door haar Instagram scrollt, ziet dan ook dat ze in praktisch niks op haar Emily in Paris-karakter lijkt. Zo gaat ze liever voor een klassieke blazer of edgy leren jurk (waar we eerder al een artikel over schreven) dan een felgekleurde buckethat of zuurstokroze jas. En hoewel Emily Cooper haar looks waarschijnlijk niet naar een werkdag bij Savoir zou aantrekken, verdient Lily's persoonlijke stijl net zoveel aandacht. Die verandert namelijk continu door de rollen die ze speelt, zo vertelt ze in een interview met The Coveteur. 'Toen ik bijvoorbeeld in Mortal Instruments zat, was mijn stijl veel meer gothic en donker, met zwart en leer. Terwijl Mirror, Mirror mijn kast juist prinsesachtiger maakte.' Of Lily door haar laatste rol meer patronen en kleur(en) gaat dragen? Dat moet nog maar blijken. In de tussentijd werpen we alvast een blik op haar persoonlijke stijl, die in alle eerlijkheid maar bar weinig ringarde oogt.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 High knee boots

Werp een blik op Lily's Instagram en je komt al snel achter haar liefde voor (torenhoge!) laarzen, zoals het paar dat ze hier met een matchende shorts en one shoulder top combineert. Haar sleek kapsel – dat ze duidelijk steevast verkiest boven Emily's perfecte golvende lokken – is de perfecte (sexy) kers op de taart.

2 Country

Lily Collins werd niet alleen ten huwelijk gevraagd in Arizona, maar spendeert zichtbaar graag tijd tussen woeste landschappen. Als ze in de natuur is, gaan er bovenal warme breisels, kleine sjaals en grote hoeden in haar koffer. Ook zonder (of juíst zonder) make-up oogt ze als de ultieme happy camper.

3 Strakke shorts

Waar de esthetiek van Saint Laurents Anthony Vaccarrello wat te gewaagd voor Emily zou zijn, omarmt Lily zijn nieuwe collectie hier ten volle. En begrijpelijk ook: in zijn strakke bikershorts en pussybow blouse is ze de ultieme muze (en zien we daar stiekem nou ook een paar babybangs?)

4 Capsule wardrobe

De actrice bouwt duidelijk goed aan haar capsule wardrobe: ze laat hier met een zwarte blazer, wit t-shirt en klassiek paar jeans zien dat een goede look echt niet altijd bontgekleurd hoeft te zijn. Paar loafers erbij, en meer Parijs-esque wordt het echt niet.

5 Latex

Collins droeg deze sexy jurk – die de echte Parisiennes uit de serie waarschijnlijk compleet zouden goedkeuren – naar de MTV Movie & TV Awards van dit jaar. Vaarwel lila cardigan, hallo Matrix-sfeer.

6 Statement

Dat Lily graag een statement maakt met haar looks, blijkt uit meerdere Instagramposts van de actrice. Zo riep ze haar volgers eerder dit jaar op om te stemmen middels een t-shirt, en maakt ze zich met deze post hard voor mentale gezondheid. You go, Lily.

7 Zwart en neutrals

In tegenstelling tot Emily lijkt zwart de boventoon te voeren in Lily's garderobe, al wijkt ze af en toe uit naar een beige- of zandtint. Zo draagt ze hier een see through breisel van St. John, terwijl ze in hartje LA poseert.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix