De beste zwangerschapslooks van Emily Ratajkowski

Omdat ze te cool zijn om níet te documenteren.

Als je nog niet van Emily Ratajkowski hield doe je dat nu wel: het model onthulde haar zwangerschap in oktober niet alleen met een krachtige cover, maar ook met een (ijzersterk!) essay. Ze wordt wereldwijd bewonderd door haar sterke visie op het moederschap en genderneutraal opvoeden. En dan hebben we het nog niet eens over haar strijd tegen seksueel misbruik, waar ze zich in september openhartig over uitsprak.

Emily Ratajkowski zwanger

Dat Emily Ratajkowski een topmoeder wordt, staat dus vast. Ze verwacht in 2021 haar eerst kindje samen met Sebastian Bear-McClard, met wie ze in 2018 trouwde. Bear-McClard is producer en was verantwoordelijk voor meerdere indie films, waaronder Good Time (2017) met Robert Pattinson en Heaven Knows What (2014). Wie de stijl van Emily een beetje kent, weet dat je in haar een behoorlijk smaakvolle partner vindt: zo introduceerde ze eerder een kruising tussen een power suit en mini-beha en rockte ze recent de zichtbare string-trend. Ondertussen toont ze ook trots haar okselhaar en maakt ze krachtige statements op de rode loper, om nog maar even te onderschrijven hoe geweldig deze vrouw is. Daarom: haar beste zwangerschapslooks op een rij, want het zijn er weer een paar voor in de boeken.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 26 oktober 2020: bekendmaking

Emily maakte haar zwangerschap eind oktober bekend middels een cover voor de Amerikaanse Vogue (én ontroerende onthullingsvideo van Lena Dunham). Ze draagt hier een satijnen slipdress van Jonathan Simkhai met prachtige kanten details.

2 26 oktober 2020: wandeling door New York
emily ratajkowski in new york
Getty Images

Slechts enkele uren na de bekendmaking werd Emily gespot in een zwarte jurk van Aya Muse. Op deze foto is het weliswaar niet te zien, maar het ontwerp heeft een flinke cut out bij haar zij, waardoor het de ultieme sexy zwangerschapslook is. De rode laarzen van Stuart Weitzman vormen de kers op de taart.

3 27 oktober 2020: mini baby bump
emily ratajkowski in new york
Robert Kamau / Getty Images

Op 27 oktober was er geen reden meer om haar babybuik te verhullen, moet Emily gedacht hebben. De moeder in spé draagt hier een camelkleurige jas, een opengeknoopte witte blouse, een boyfriend jeans en hoge bruine laarzen van Paris Texas.

4 28 oktober: in eigen kledinglijn

Het 29-jarige model toont haar populaire kledingmerk op de best mogelijke manier: aan haar eigen lijf. Emily is hier twintig weken zwanger, en poseert in een coole doorschijnende set en felgekleurde bikini.

5 9 november 2020: casual jeans
emily ratajkowski wandelt met een smoothie in november
Getty Images

Begin november wordt Emily gespot terwijl ze een smoothie haalt in Los Angeles. Ze draagt een cropped t-shirt en een low-rise jeans van Levi's, gecombineerd met sneakers van Re/Done.

6 18 november 2020: zomerlook

Of het ooit winter wordt in Californië? Als we deze foto's mogen geloven niet. EmRata geniet hier van de zon in een baggy witte broek, casual (sport)beha en strooien hoed.

7 27 november 2020: hike look
emily ratajkowski maakt een hike in los angeles
Getty Images

Tijdens Thanksgiving is Emily 26 weken zwanger, en wordt ze gespot tijdens een hike in LA. Ze trotseert de hitte in zwart activewear en een klassieke baseballpet.

8 28 november 2020: zip shirt

Tijdens een autoritje kiest Emily voor een casual polo shirt met rits, terwijl haar groeiende buik onder haar top (én broek) uitspringt.

9 10 december 2020: mesh jurk

Begin december draagt Emily een doorschijnende jurk van haar eigen label Inamorata. Haar pregnancy stijl verschilt in die zin niet enorm van haar pré-zwangerschapstijdperk, want Ratajkowski is al langer fan van mesh looks.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl