Zien! Nicole Kidmans beste fashion momenten uit 'The Undoing'

Kijk mee naar Nicole Kidmans vijf beste fashion momenten uit 'The Undoing'.

De HBO-hitserie The Undoing is een van de series waar we in 2020 maar geen genoeg van kregen. Na zes zenuwslopende weken weten de meeste van ons wie de moord pleegde op minnares Elena en zijn we nog steeds verbaasd over de ontknoping. Maar ook de looks van Grace Fraser, gespeeld door Nicole Kidman, blijven een topic of discussion. Grace bewandelde de straten van Manhattan als een echte Upper East Sider in de mooiste mantels en nieuwste designerjurken van het seizoen. De serie bracht ons niet alleen mysterie, het bracht ook indrukwekkende looks dankzij costume designer Signe Sejlund.

Nicole Kidmans beste looks uit 'The Undoing'

Zes afleveringen lang verscheen Grace in prachtige mantels, designerjurken en zelfs een cape, die ons deden vergeten dat we naar een misdaadserie keken. Ze laat ons even haarfijn zien hoe een echte vrouw uit de Upper East Side van Manhattan eruit hoort te zien. Gelukkig verschilt New York qua weer niet zo veel van Nederland en doe je makkelijk inspiratie op voor je wintergarderobe door te spieken in de kast van Grace Fraser. Vandaar dat Vogue, vlak voordat de écht koude wintermaanden eraan komen, de beste looks van Grace uit The Undoing voor je op een rijtje zet. Zo ga je de komende maanden warm gekleed maar stijlvol tegemoet. Kijk mee naar de beste looks van Grace Faser ter inspiratie voor de wintermaanden.

Advertentie - Lees hieronder verder
Alligator motief
nicole kidman the undoing
James DevaneyGetty Images

We zien Grace vaak verschijnen in deze groene mantel met alligator motief. Costume designer Signe ontwierp de jas speciaal voor de show, een gewaagde keuze die achteraf Grace haar rossige lokken toch mooi naar voren laat komen.

Bloemenprint
beste looks nicole kidman the undoing
TheStewartofNYGetty Images

Natuurlijk heeft de New Yorkse huisvrouw ook een glamoureuze Etro-mantel met bloemenprint in de kast hangen. Ergens doet hij denken aan de stijl van mede New Yorker Carrie Bradshaw.

De cape
beste looks nicole kidman the undoing
HBO

Grace verschijnt regelmatig in beeld in een indrukwekkende mantel, maar met deze cape, ontworpen door Signe, laat ze zien dat ze niet vies is van wat afwisseling.

Givenchy
beste looks nicole kidman the undoing
HBO

Misschien niet echt een winterlook, maar wel een noemenswaardige look. Grace Faser in een metallic Givenchy-jurk tijdens de ouderavond van haar zoon. Zo doen ze dat blijkbaar in Manhattan.

Fluweel
beste looks nicole kidman the undoing
James DevaneyGetty Images

Deze fluwelen jas ontworpen door Max Mara en de costume designer, is een echte fan favorite, die ergens doet denken aan de feestdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl