Zien! De leukste stijlmomenten van Emily Ratajkowski en Bear McClard

Nog even wachten en dan mag het stel hun eerste kind verwelkomen, in de tussentijd blikken we terug op Emrata en Bears meest stijlvolle momenten.

Het is aftellen geblazen, want in het nieuwe jaar mogen Emily Ratajkowski en haar man Bear McClard hun eerste kind verwelkomen. Het model maakte het mooie nieuws vorig jaar samen met de Amerikaanse Vogue bekend en laat zich sindsdien steeds vaker uit over haar zwangerschap en de manier waarop ze haar kind hoopt op te voeden. Zo vertelde ze eerder al geen fan te zijn van een gender reveal en af te wachten tot het kind achttien is om vast te stellen wat het geslacht is.

Emily Ratajkowski en Bear McClard

Voor velen kwam het blijde nieuws van het stel redelijk onverwachts. De meesten zijn namelijk niet bekend met de man van EmRata aangezien we zien hem niet vaak zien verschijnen. Toch zijn er, na even goed zoeken, een aantal kiekjes waarop we hem spotten. Een aantal keer op de rode loper en aan de wandel met zijn vrouw en hun hond Colombo. Qua stijl houdt Bear het op de rode loper simpel en zien we hem vaak in een smoking, een opvallende look laat hij liever aan zijn vrouw over. Een cut out dress, een hoge slit of mini-jurk zijn we van haar gewend.

In hun vrije tijd kiezen Bear en Emily beide voor meer opvallende looks. Felle kleuren en prints voeren dan de boventoon. En soms ziet dat er best - voornamelijk aan Bears kant - best grappig uit. Vogue zet deze stijlvolle modemomenten voor je op een rij. Kijk mee naar de beste en leukste stijlmomenten van Emily Ratajkowski en Bear McClard.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 December 2020

Hier zien we het stel van top tot teen gehuld in een outfit van Inamorata. Met haar merk verkoopt het model onder andere unisex-kleding.

2 Juni 2020
stijl emrata bear
GothamGetty Images

Vooral in de zomer draagt het stel felle kleuren. Hier zien we Emily in een oversized T-shirt van Noah en Veja-sneakers. Haar man Bear gaat voor een geel shirt en bruine pantalon, diezelfde kleurencombinatie zien we terug in zijn pet.

3 Juli 2020
Celebrity Sightings in New York City - July 29, 2020
Robert KamauGetty Images

Emily Ratajkowski heeft sinds kort ook haar eigen kledinglijn. Zo draagt ze hier een blouse van haar merk Inamorata, een broek van Dickies en Nike X Travis Scott-sneakers. Bear gaat voor een opvallende look met felle kleuren, vooral zijn shorts trekken de aandacht.

4 Februari 2020
stijl emrata bear
GothamGetty Images

Aan de wandel in New York City met hun hond Colombo. Emily draagt hier haar Versace-zonnebril en Veja-sneakers.

5 Februari 2020
stijl emrata bear
Emma McIntyre /VF20Getty Images

Ook op de rode loper van het jaarlijkse Vanity Fair feest spotten we Emily en Bear in stijl. Emily draagt hier een custom made look van haar eigen merk, Inamorata, en Bear zien we in een klassieke smoking.

6 Januari 2020
stijl emrata bear
Michael KovacGetty Images

Hier zien we het stel in zwart-wit tijdens de Critics' Choice Awards. Emily in cocktail-jurk van Oscar de la Renta en sandalen van Jimmy Choo. Bear kiest zoals gewoonlijk voor een smoking en combineert hem deze keer met een zwart t-shirt.

7 Juni 2019

Vooral het T-shirt van Bear, met niemand minder dan zijn vrouw Emily Ratajkowski erop, springt hier in het oog.

8 Augustus 2019
stijl emrata bear
Tommaso BoddiGetty Images

Tijdens de première van de film Uncut Gems verschijnt het stel van top tot teen in het zwart. Bear kiest voor een ingetogen look terwijl Emily gaat voor een spraakmakende cut out dress van Christopher Esber.

9 Oktober 2019

Tijdens een wandeling door de straten van New York draagt Emily een blazer van Magda Butrym en kiest Bear voor een bomber jacket.

10 November 2019

Natuurlijk mag een lief twinning moment niet uitblijven. Het poseert hier in dezelfde blauwe hoodie voor een kiekje.

11 Februari 2018

Het leukste en mooiste moment gaat naar de trouwdag. Op 23 februari 2018 gaven Emily en Bear elkaar het ja-woord. Ze kozen voor een bescheiden trouwerij in het gemeentehuis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl