Foto's van Leonardo DiCaprio uit de jaren negentig om je dag nét iets beter te maken

Of je je nou verveelt tijdens de lockdown, of juist opzoek bent naar een excuus om te pauzeren van je werk, deze foto's van Leonardo DiCaprio uit de jaren negentig wil je écht even zien.

Terwijl de pandemie ons dagelijks leven blijft veranderen, bingen we massaal onze favoriete nieuwe Netflix-series en maken sommigen van ons zich zelfs schuldig aan het terugkijken van Hollywood-blockbusters uit de jaren negentig. Een acteur die er met kop en schouders bovenuit steekt is natuurlijk Leonardo DiCaprio. Een tieneridool dat zich uiteindelijk wist te ontpoppen tot Hollywood-royalty.

Leonardo DiCaprio's beste 90s-stijlmomenten

We leerden hem in 1993 als 19-jarige kennen door zijn rol in de film What’s Eating Gilbert Grape. Een Oscar- en Golden Globe-nominatie volgde, en Leo werd een van de meest geliefde en gewilde acteurs van het moment. Zijn volgende rol, Romeo in Romeo + Juliet, werd direct een cult-hit. En een jaar later speelde hij samen met Kate Winslet in een van de bekendste films aller tijden. Dan hebben we het over Titanic, natuurlijk – dé film die DiCaprio een echte heartthrob maakte. Kortom, Leonardo DiCaprio is een waar nineties icoon en daarom zet Vogue – met alle liefde – zijn beste stijlmomenten uit die tijd voor je op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Denim on Denim
leonardo dicaprio
Mikel Roberts/Getty Images

DiCaprio draagt tijdens een fotoshoot in 1995 een denimlook en Oxford-schoenen.

2 DiCaprio in New York
leonardo dicaprio
Catherine McGann/Getty Images

In 1995 poseert DiCaprio relaxt voor een foto. Met deze lieve lach wist hij harten in alle delen van de wereld te veroveren.

3 Signature haarstijl
leonardo dicaprio in 1995
Time & Life Pictures

DiCaprio in 1995 met zijn signature haarstijl.

4 Strak in pak
leonardo dicaprio in 1994
Barry King/Getty Images

DiCaprio op de rode loper van de Academy Awards in Los Angeles. In 1994 werd hij genomineerd voor Best Supporting Actor voor zijn rol in de film What’s Eating Gilbert Grape.

5 Tinted glasses
leonardo dicaprio in 1997
Fred Duval/Getty Images

Tijdens de première van Romeo + Juliet in maart 1997 zien we de jonge Leonardo DiCaprio in een van de grootste trends uit de jaren negentig: tinted glasses.

6 Focus
leonardo dicaprio 1995
Ron Davis/Getty Images

DiCaprio gefocust, terwijl hij poseert voor een foto. Hier zien we hem met een oversized trui en een ketting met kralen. Een look die we in deze tijd vaker terugzagen bij de acteur.

7 Leer
leonardo dicaprio
New York Daily News Archive

Leonardo DiCaprio tijdens een feest ter ere van de film Total Eclipse. Het feest werd gehouden in de National Arts Club, New York. Voor de gelegenheid koos DiCaprio voor een leren jack.

8 Awardshow-look
leonardo dicaprio tijdens de 51e golden globes awards
Terry McGinnis

DiCaprio tijdens de Golden Globe Awards. Tijdens de 51e editie van de awardshow ontving hij nogmaals een nominatie voor zijn rol in What’s Eating Gilbert Grape.

9 Rode loper-stijl
leonardo dicaprio
Barry King/Getty Images

DiCaprio tijdens de première van Reality Bites. Deze keer koos hij voor een nonchalante look én natuurlijk een ketting met kralen.

10 Kralenketting
leonardo dicaprio in 1993
Ron Davis/Getty Images

Leonardo DiCaprio in 1993 tijdens de première van Benny & Joon. De kralenketting mag ook deze keer niet ontbreken.

11 Zacht als suède
leonardo dicaprio 1994
Ron Davis/Getty Images

DiCaprio in 1994. De acteur koos voor een bruine suède jas en een zwarte blouse.

12 Monochroom
leonardo dicaprio
Kevin.Mazur/INACTIVE

DiCaprio’s versie van een 'James Dean-double-denim-combo'.

13 Pokerface
leonardo dicaprio
Sunset Boulevard/Getty Images

In 1998, op de set van Woody Allens Celebrity.

14 Smoking hot
leonardo dicaprio
David M. Benett/Getty Images

Een belangrijk moment uit zijn carrière. Hier zien we Leonardo DiCaprio in een smoking tijdens de première van Titanic in Londen.

15 O, Romeo, Romeo
leonardo dicaprio in 1996
20th Century Fox/Kobal/Shutterstock

Leonardo DiCaprio in 1996 op de set van Romeo + Juliet. Een film die later een cult klassier werd en de acteur wereldbekendheid bracht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl