Support a local: deze Amsterdamse modewinkels verdienen nu extra aandacht

Niet alleen nu, maar eigenlijk altijd.

Meer dan ooit kampen winkeliers met enorme overschotten aan kleding. Want wie had de huidige situatie verwacht tijdens buying season vorig jaar? Tel daarbij op dat niet-essentiële winkels gedwongen hun deuren sloten, terwijl normaal het nieuwe modeseizoen nu in volle gang zou zijn. Nu de nieuwe Lente/Zomer 2021-collecties langzaam binnendruppelen, is het dus een goed idee om deze te scoren bij lokale, kleinere winkels. Vogue's Emma maakt een selectie.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Tenue de Nîmes

Bij Tenue de Nîmes hebben ze geweldige denim en bovendien lifetime repairs, waardoor je favoriete paar jeans de rest van je leven meegaat. Ook hebben ze nu same day delivery in Amsterdam. Ideaal voor de ongeduldige shoppers zoals ik.

Tenue de Nîmes

2 Mick Keus

Mick Keus is eveneens een geweldige denimwinkel, waar je een spijkerbroek helemaal voor jou op maat laat maken. Romy Boomsma en vele andere Vogue friends zijn fan.

Mick Keus

3 Cowboys to Catwalk

Deze high-end winkel koopt elk seizoen de meest geweldige stukken in; het is een goed gecureerd aanbod van mijn favoriete merken als Acne Studios, Dries van Noten en Raf Simons.

Cowboys to Catwalk

4 Salon Heleen Hulsmann

Salon Heleen Hulsmann biedt een waanzinnige selectie aan vintage designerkleding. Denk aan Céline ten tijde van Phoebe Philo, klassiekers van Dries van Noten en Stella McCartney's power suits. Heleen weet de items als geen ander te combineren, wat de boel nog aantrekkelijker maakt.

Salon Heleen Hulsmann

5 Margriet Nannings

Margriet Nannings verkoopt labels als Marni, Maison Margiela, Y-3 en MSGM. De winkel is altijd een feestje om te bezoeken; het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de winkel biedt enorm veel mode-inspiratie. Nu tijdelijk alleen online, maar dat mag de pret niet drukken.

Margriet Nannings

6 Moise Store

Moise Store is een oase van rust en dat zie je terug in de producten die eigenaares Monique inkoopt. Items van Lemaire, Jacquemus, Acne Studios, Kassl editions en Isabel Marant hebben een vaste plek in het assortiment. Ook ben je hier aan het goede adres voor jonge, opkomende ontwerpers.

Moise Store

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus