11 x stijlvolle witte items die vicepresident Kamala Harris met trots zou dragen

Shop items geïnspireerd op Kamala Harris' betekenisvolle look die ze droeg naar haar overwinningsspeech.

kamala harris
Tasos KatopodisGetty Images

Toen een aantal weken terug de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden en zijn vicepresident Kamala Harris plaatsvond, werd er op die dag geschiedenis geschreven. Voor het eerst werd een Afro-Amerikaanse en Zuid-Aziatische vrouw verkozen als vicepresident. Samen beloven Biden en Harris aan een toekomst te gaan werken voor Amerika van verbinding en saamhorigheid. Niet alleen in haar beleid maar ook in haar kledingkeuzes, geeft Harris de Verenigde Staten precies wat ze nodig heeft.

Kamala Harris outfitkeuzes

De outfit keuzes van Kamala Harris zijn niet lukraak bedacht. Achter elke look zit een diepere betekenis – het nu de keuze voor de ontwerper of kleur van de look is. Dat maakt Harris een nóg grotere inspiratiebron dan dat ze al is. Zo werd tijdens de inauguratie de kleur paars symbolisch door zowel Michelle Obama, Hillary Clinton als Kamala Harris gedragen. Deze kleur symboliseerde de verbintenis tussen de Republikeinen en de Democraten. Van oudsher heeft de Republikeinse partij rood als kleur en de Democratische partij blauw. Wanneer je rood met blauw mengt krijg je? Inderdaad: paars.

Het witte pak

Een andere opvallende outfit van Harris was haar compleet witte look tijdens haar overwinningsspeech. Ook hier stond de kleur symbolisch voor een diepere emotie bij Kamala Harris zelf. Het witte pak dat zij droeg was een ode aan de Suffragette Movement een beweging die in het verleden vocht voor gelijke rechten voor vrouwen, en dan met name het vrouwenkiesrecht. Met deze stijlvolle witte look bedankt zij de vrouwen die haar voorgingen, en op wat voor manier dan ook voor vrouwenkiesrecht hebben gestreden. Om dit bijzondere moment voor Kamala Harris, de Verenigde Staten en de rest van de wereld waar te kunnen maken: de eerste vrouwelijke vicepresident van kleur. Vogue selecteerde stijlvolle witte items waarmee Kamala Harris zo met trots mee weg zou lopen, en zet ze hieronder voor je op een rij.

Shop 11 x witte items à la Kamala Harris

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Crepe katoen zijde blend top
Alice + Olivia

Alice + Olivia

SHOP

2 Leather midi skirt
Loewe

Loewe

SHOP

3 Satijne blouse
Joseph

Joseph

SHOP

4 Wool en Cashmere mantel
Valentino

Valentino

SHOP

5 High-rise pants
Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren

SHOP

6 Zijde blouse
Vince

Vince

SHOP

7 Parelmoer Blazer
Claudia Pierlot

Claudia Pierlot

SHOP

8 Crêpe pencil skirt
Alexander Mcqueen

Alexander Mcqueen

SHOP

9 Wollen blazer
Alexander Mcqueen

Alexander Mcqueen

SHOP

10 High-rise pantelon
Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli

SHOP

11 Wollen mantel
Marc O' Polo

Marc O' Polo

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl