Neem een kijkje in de sneakergarderobe van Emily Ratajkowski

Van de Nike Air Vapormax 97 tot aan de Re/Done 70S Runner, Emily Ratajkowski heeft ze allemaal.

Dat Emily Ratajkowksi een zwak heeft voor sneakers, kan niemand ontkennen. In welk seizoen we ons ook begeven, EmRata heeft er het juiste paar sneakers voor. Tijdens de zomermaanden combineert het model en aanstaande moeder de makkelijke schoenen van Veja of Adidas graag met een slip dress van Reformation of Réalisation Par. En in de winter kiest ze juist voor haar favoriete Nikes - denk aan de klassieke Cortez en Air Force Ones-sneakers die elke sneakerhead in zijn of haar kast heeft staan. De stoere look maakt ze vaak af met een gewatteerde jas en dikke sportsokken.

De sneakergarderobe van Emily Ratajkowski

Maar, net zoals bij alle andere sneakerheads is er altijd ruimte voor een nieuw paar. Nieuwe edities waarmee we haar de afgelopen weken op Instagram spotten zijn onder andere de zwarte Proenza Schouler Puffy Chain-sneakers en een paar van Keds Champion. De lijst gaat maar door en is bijna niet bij te houden. Toch wist Vogue hieronder een aantal van EmRata's mooiste sneakers uit haar oneindig grote sneakercollectie voor je op een rij te zetten.

9 x jaloersmakende sneakers van EmRata

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Nike Air Vapormax 97
emily ratajkowksi sneakers
Robert Kamau

In NYC kiest EmRata voor grijze Nike Air Vapormax 97 die ze combineert met een zomerse midi-jurk.

2 Ami Paris Lucky 9
emily ratajkowksi sneakers
Say Cheese!

In deze witte Ami Paris Lucky 9 sneakers zagen we Emily in 2019 vaak voorbijkomen.

3 Hoka x Outdoor Voices Clifton
emily ratajkowksi sneakers
TheStewartofNY

We spotten Emily ook regelmatig in opvallende sneakers, zoals deze blauw met rode Hoka x Outdoor Voices Clifton-sneakers.

4 Nike x Travis Scott Air Max 270
emily ratajkowksi sneakers
Robert Kamau

En van een opvallend paar gympen die voortkomt uit een samenwerking is het model ook zeker niet vies. Zo droeg ze afgelopen zomer regelmatig deze Nike x Travis Scott Air Max 270-sneakers.

5 Nike Air Force 1
emily ratajkowksi sneakers
Jose Perez/Bauer-Griffin

Net zoals Bella, Kendall en Hailey, combineert EmRata haar Nike Air Force 1-gympen graag met een stevig paar witte sportsokken.

6 Yeezy 500 Blush/Desert Rat
emily ratajkowski stijl emrata
David Krieger/Bauer-Griffin

Dit paar Yeezy 500 Blush/Desert Rat draagt het model en de aanstaande moeder al sinds 2018.

7 Veja Esplar
emily ratajkowksi sneakers
Gotham

Ook deze Veja Esplar-sneakers zijn een oude bekende. Toch weet het model ze elke keer weer op een nieuwe manier te dragen. Deze keer combineert ze dit paar met een oranjebruine jas en een zwarte ensemble.

8 Re/Done 70S Runner
emily ratajkowksi sneakers
MEGA

Hier zien we een zwangere Emily Ratajkowski met een paar Re/Done 70S Runners.

9 Nike Classic Cortez
emily ratajkowksi sneakers
Gotham

De combinatie van high fashion met comfortabele sneakers heeft EmRata al helemaal onder de knie. Hier zien we haar met een Bottega Ventta-schoudertas en een paar Nike Classic Cortez-sneakers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Stijl