Streetwear in een nieuw jasje: zo creëert het Vogue-team de beste streetstyle-looks

Over straat als een Vogue-editor? Lees hier onze tips & tricks.

boss x russell athletic
Boss x Russell Athletic

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BOSS x Russell Athletic.

Sinds vorige week is er maar één ding waarop modeliefhebbers zich kunnen concentreren. En ja, dan hebben we het natuurlijk over de nieuwe BOSS x Russell Athletic-collectie. Nooit eerder resulteerde een samenwerking tussen twee merken in zo'n innovatieve capsule-collectie die streetwear en comfy-chique naadloos op elkaar lieten aansluiten. Thuiswerken en een rondje park, deden we niet eerder zó stijlvol en comfortabel tegelijk. Needless to say dat deze capsule-collectie perfect is voor de tijd waarin we ons begeven. En juist met die gedachten in het achterhoofd, is het aanschaffen van een item uit deze nieuwe collectie helemaal gerechtvaardigd.

Styling tricks

Tijdens een Zoom-meeting of een stadswandeling met vrienden ben je met deze collectie niet alleen de slimste, maar ook de coolste van de groep. Mocht je dan toch nog wat styling tips & tricks nodig hebben voordat je de straat op gaat in je nieuwe BOSS x Russell Athletic-ensemble? Geen man over boord, want een aantal Vogue-redacteuren schieten je hieronder te hulp. Van een oversized vest met shorts tot aan een soepel vallend roze pak in combinatie met rode sneakers, dit is hoe Vogue de nieuwe BOSS x Russell Athletic-collectie draagt.

1 Ogènda, editor at large
Valentina Vos / Witman Kleipool

Nog even wachten en dan zijn de dagen waarop je genoeg hebt aan een warm vest een feit. Als het aan Ogènda ligt, maakt ze dan een stadswandeling in dit gebreide vest met op vintage-geïnspireerde strepen uit de BOSS X Russell Athletic capsule-collectie. Makkelijk te stylen met een korte broek en een opvallend paar sneakers.

SHOP

2 Constant de Boer, contributing fashion editor
Valentina Vos / Witman Kleipool

Voor en iet-wat zakelijke look kiest Constant voor een lichtroze pak, gemaakt van stretchjersey en met contrasterende biezen. Om de vrolijke ensemble af te maken, kiest hij ook nog eens voor een paar sneakers.

SHOP

3 Sofie van der Velden, fashion editor
Valentina Vos / Witman Kleipool

Fashion editor Sofie combineert haar joggingroek en sweater maar al te graag met een stretchy blazer uit de BOSS x Russell Athletic-collectie. Deze relaxte look is perfect voor een snelle coffee run buiten de deur, zo vlak voordat de eerste Zoom-meeting van de dag begint.

SHOP

4 Hakan Aksoy, redactie assistent
Valentina Vos / Witman Kleipool

Op zoek naar een mooie lente-jas? Dan is deze katoenen mantel met ton-sur-ton streep, als we Hakan mogen geloven, een must have. De redactie assistent combineert die van hem met een grijze sweater en soepel vallende blauwe pantalon. En voor de dagen waarop het iets harder waait, heeft hij zelfs een bijpassende muts.

SHOP

Ontdek en scoor alle items uit de BOSS x Russell Athletic-collectie via de site..

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Stijl