Shop de kleurrijke Koningsdag-look van Koningin Máxima

Laat je inspireren door Máxima's look en geef je eigen lentegarderobe een royal twist.

Vogue lanceert een exclusieve Special Edition die in het teken staat van 'onze' Koningin Máxima. ‘Máxima Our Queen is een ode aan de stijlvolle Nederlandse koningin die dit jaar haar vijftigste verjaardag viert. Bestel het luxe issue nu als pre-order en de eerste aanmeldingen ontvangen een exclusieve GASSAN armband gemaakt van edelstaal cadeau. De armband is inmiddels uitverkocht maar de exclusieve Special Edition is nog steeds te bestellen als pre-order.

PRE-ORDER VOGUE'S MÁXIMA SPECIAL EDITION HIER

Vandaag vieren Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane Koningsdag, of wel de 54ste verjaardag van de koning. Voor de feestelijke dag kozen Máxima en de prinsessen voor stijlvolle matching looks, die elkaars stijl complementeerde. Koningin Máxima stelde ook dit jaar niet teleur en ging gehuld in een gloednieuwe outfit waarin we haar nooit eerder zagen.

Máxima's Koningsdag-look

Zoals verwacht koos Máxima ook dit jaar weer voor een look van één van haar favoriete modehuizen. Ditmaal verscheen de koningin in een kleurrijke look van Natan, afgewerkt met een jacquard bloemenprint in geel- en groentinten en een top met pofmouw-details. Om haar look af te maken koos Máxima voor gele pumps van Gianvito Rossi en een gele clutch van Natan die ze combineerde met subtiele gouden sieraden terwijl ze koos voor een ingetogen beauty-look. Shop hieronder in de stijl van Máxima's Koningsdag-look om je eigen lentegarderobe een royal twist te geven.

Advertentie - Lees hieronder verder
2 Mejuri schakelarmband
Mejuri

€ 74,62

SHOP

3 Mango blouse
Mango

€ 49,99

SHOP

4 Second Female rok
Second Female

€ 95

SHOP

5 Rosefield horloge
Rosefield

€ 109

SHOP

6 Coach clutch
Coach

€ 75

SHOP

7 My Jewellery oorbellen
My Jewellery

€ 15,95

SHOP

8 Gianvito Rossi hakken
Gianvito Rossi

€ 560

SHOP

9 Essie nagellak
Essie

€ 9,17

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima