Vogue
Meghan Markle bezoekt Schotland in Burberry, uiteraard met Schotse ruit

fashion / Style

Meghan Markle bezoekt Schotland in Burberry, uiteraard met Schotse ruit

Datum
Auteur
Pauline Breeuwsma
Getty Images

Gisteren maakten Meghan Markle en prins Harry meer bekend over hun bruiloft op zaterdag 19 mei, vandaag doen ze voor het eerst als paar Schotland aan. Meghan deed dit in een warme wollen en kasjmier jas van het Britse Burberry met, uiteraard, kenmerkende Schotse ruit

Getty Images

Brutale pony

Tijdens hun vierde officiële openbare optreden sinds bekendmaking van hun verloving deden Meghan en Harry Edinburgh aan, de hoofdstad van Schotland. Met een traditionele walkabout (handjes schudden van het publiek langs de weg) maakten ze kennis met de inwoners van de stad. In een broek van Veronica Beard en de East/West tas van het toepasselijk Schotse Strathberry nam Meghan er felicitaties in ontvangst van toeschouwers, en ook een Valentijnskaart met een hart van een van haar fans. 

Getty Images

Een grappig moment was er toen het paar oog in oog kwam te staan met een shetlandpony, die met traditioneel Schots kleedje perfect matchte bij de look van Meghan. De pony probeerde aan de hand van Harry te knabbelen tot hilariteit van het koppel: dezelfde pony probeerde tijdens een eerder bezoek van koningin Elizabeth haar boeket op te eten. Na de wandeling bezochten Meghan en Harry een sandwich shop die daklozen steunt en eindigden hun bezoek in Palace of Holyroodhouse om de prestaties van jongeren in Schotland te vieren. 

A Nouvelle Vague Valentine – subtiele, romantische sieraden voor een petit budget

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten