Vogue
Meghan Markle maakt eerste verschijning met Koningin Elizabeth, in Amanda Wakeley

fashion / Style

Meghan Markle maakt eerste verschijning met Koningin Elizabeth, in Amanda Wakeley

Datum
Getty Images

Meghan Markle maakte gisteren haar eerste publieke verschijning met koningin Elizabeth, voor Commonwealth Day, in Londen. Verheugd vertelde Meghan het toegestroomde publiek dat ze 'erg uitkijkt' naar haar bruiloft, die over twee maanden op zaterdag 19 mei zal plaatsvinden. 

Getty Images

'Hoi, ik ben Meghan'

Meghan woonde samen met haar verloofde prins Harry, Kate Middleton en prins William een dienst bij in Westminster Abbey, de plek waar Kate en William in 2011 hun ja-woord gaven, waar ze aan de achterzijde een rij van 100 schoolkinderen ontmoetten. 'Ze was erg toegankelijk. Ik denk dat ze een goede aanvulling zal zijn (voor de koninklijke familie),' aldus een leraar die erbij stond.

Getty Images

In een crème jas en blauwe jurk van het Britse merk Amanda Wakeley, met een tas van Mulberry en een hoed in baret-stijl van bekende hoedenmaker Stephen Jones, liep Meghan de rij af en stelde zich voor als 'Hoi, ik ben Meghan', aldus Daily Mail. 'Ze vertelde ons wat een mooie dienst het was geweest en dat het haar eerste was in Westminster Abbey,' aldus een schooldirecteur. 

Ondertussen deelden Meghan en aanstaande schoonzus Kate ook een leuk momentje, zoals vastgelegd door royalty fotograaf Chris Jackson. 'Ik vond dit moment dat Meghan Markle lachte naar de Hertogin van Cambridge (mét baby bump op rechts!) zo leuk in mijn foto, terwijl ze aan kwamen met prins Harry en de Hertog van Cambridge voor #CommonwealthDay,' alus Chris op Instagram. Kate verscheen met haar hoogzwangere buik in een jurk van het Londense Beulah en een hoed van Lock and Co. Commonwealth Day wordt jaarlijks gevierd om het Britse Gemenebest, bestaande uit 53 landen, te vieren. 

Máxima Style File

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten