Vogue
Pippa Middleton voor het eerst gespot sinds zwangerschapsgeruchten

fashion / Style

Pippa Middleton voor het eerst gespot sinds zwangerschapsgeruchten

Datum

Pippa Middletons zwangerschapsnieuws werd bekend in de week dat haar zus Kate beviel van haar derde kind, prins Louis. Pippa, sinds vorig jaar Mrs. Matthews, heeft de zwangerschap noch bevestigd noch ontkend, waarschijnlijk om niet teveel de aandacht op zich te leggen met al het heugelijke koninklijke baby- en bruiloftnieuws, maar ook vanwege de aangiften jegens haar schoonvader David Matthews, die ervan wordt beschuldigd twee vrouwen te hebben verkracht in de jaren tachtig en negentig. 

Tussen al het tumult wordt Pippa in ieder geval gretig gefotografeerd in haar woonplaats Londen, en speuren de lenzen naar de eerste hint van een baby bump. Gisteren nog werd ze gezien in bovenstaande losvallende bruine jurk met print en een zwarte trenchcoat. En de Britse roddelpers weet het zeker: deze losvallende ensembles kunnen maar op één dingen wijzen. Een zwangerschap. 

Zo verscheen Pippa deze week in deze wat losjes vallende jurk van Sandro, comfortabele Adidas gympen en een Pop & Suki cross body tas, met haar twee honden. 

Of dit chique ensemble, met losvallende witte broek: met grote rode cirkels benadrukten de websites van de grote Britse nieuwssites haar middel in het rechterbeeld, met volgens hen maar één logische conclusie. Daar zit een baby onder! Wij zien eerlijk gezegd nog niet zoveel, misschien moeten we wachten op Pippa's verschijning aanstaande zaterdag bij de royal wedding om betere conclusies te kunnen trekken. 

Blake Lively steelt de show op Ryan Reynolds' Deadpool 2 première

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten