Vogue
Deze 6 nieuwe klassiekers vormen de basis voor elke geslaagde garderobe

Vogue Nederland voor LIST

Deze 6 nieuwe klassiekers vormen de basis voor elke geslaagde garderobe

Datum
Denham

Alhoewel de buitentemperatuur momenteel bijzonder hoog is, weten we het al lang. Het is herfst. En dat betekent: tijd voor lange jeans, behaaglijk warme truien, wollen jassen. Het zijn de herfstbasics waar we – zeker in Nederland – niet zonder kunnen. Niets minder dan ideaal dat het Nederlandse jeansmerk Denham the Jeanmaker nu met een een exclusieve collectie van beproefde klassiekers komt. Wat dit betekent? Nooit meer vertwijfeld voor je kast staan. Je hebt alleen deze zes items, van hoge kwaliteit, nodig om je look elke dag te doen slagen. Het zijn immers de meest stijlvolle mensen ter wereld – zoals Vogue ParisEmmanuelle Alt – die vasthouden aan een vast uniform van kledingstukken waar ze steeds op teruggrijpen. Voor dit najaar stemt Vogue op deze Denham-items in een nieuw jasje. Welkom bij je forever wardrobe. 

Denham

Mijlpaal 

Denham, opgericht door Engelsman en international gerespecteerde denimontwerper Jason Denham, bestaat begin 2018 al tien jaar. Bijna een decennia lang ligt de focus van het merk op kennis opbouwen over de ultieme basisstukken. Die opgebouwde kennis pasten ze vervolgens toe op hun nieuwe collectie waarmee ze in essentie een lijn van musthaves creëerden. Denk: goede winterjassen, zijden overhemden, kasjmieren truien en de perfecte jeans. Kledingstukken die wij Nederlanders graag elke dag dragen, van extreem verfijnde kwaliteit. Voor dit najaar draag je het op casual, omdat deze kwalitatieve kledingstukken al voor zichzelf spreken. Met nonchalant een jasje over je schouders gedrapeerd of een T-shirt half in je skinny spijkerbroek gestopt, een relaxte jeans fit met een mooie witte blouse en bijvoorbeeld een enkele gouden of zilveren statement oorbel voor een twist. Probeer er een kitten heel bij of een van de afzaklaarzen in de stijl van Saint Laurent. Wil je het iets chiquer drager? Een smal leren heup- of tailleriempje van zeg Loewe werkt hier goed bij. Mix high fashion en high street, maar houd met Denham wel al je items van hoge kwaliteit. Je kunt er werkelijk alle kanten mee uit. Zie hieronder de zes wardrobe essentials van dit najaar.

Alle items zijn nu verkrijgbaar in de JASON DENHAM POP UP in de Bijenkorf Amsterdam en vanaf 20 november online en in DENHAM-stores in Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Casual freak: hét alternatief voor dresscode Casual Chic

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten