Vogue
Get the cover look: 7 x Vogue als inspiratiebron

fashion / Style

Get the cover look: 7 x Vogue als inspiratiebron

Datum
Auteur
Veerle Formannoij
Vogue Spain en Vogue Russia

Voor me ligt een rijtje Vogue's: stuk voor stuk glanzende mei-covers die íets onthullen van wat me inhoudelijk te wachten staat. Ik vind de cover altijd een real treat. Mijn fantasie slaat op hol zodra ik zo’n glanzende Vogue zie, zeker in plastic verpakte toestand. Meteen bedenk ik er van alles bij, en dat zonder nog maar een pagina aan te hebben geraakt!

Neem de Italiaanse editie, deze maand gedoopt in pailletten. Tussen de gebruikelijke Siciliaanse frutti di mare, trossen tutti soorten frutti, Lolo Bianco, weelderige bloemen én dosis goud viel in de zomercollectie van Dolce & Gabbana een nieuwe print van een kaartspel te bespeuren. Datzelfde kaartspel is meteen te zien op de desbetreffende Vogue-cover. Op de foto zien we Gigi Hadid, van (a-symmetrische) top tot teen gestoken in een met hartenvrouw bedrukte glinsterende look. Ze zit op schoot bij een knappe, maar zo te zien onbelangrijke man in pak. Natuurlijk draagt ze à la Domenico & Stefano een gouden kroon met bijpassende oorbellen, waar menig hartenvrouw een puntje aan kan zuigen. Haar muiltjes zijn minstens zo koninklijk en bezitten, net als de juwelen en haar kleding, een royale dosis glans. Louis (de veertiende), eat your heart out.

Deze anonieme man pakt in een geposeerde vlaag van Italiaanse passie haar met pailletten bestrooide outfit vast. Maar daar heeft deze hypergebronzde Gigi helemaal geen zin in (fantaseer ik dan!), die doet gewoon waar ze zelf zin in heeft. Daarbij heeft deze vrouw naast een ijzersterke wil vast alles wat haar hartje begeert – zo vraag ik mij stiekem af welke tassen er in haar garderobe zouden hangen. De passende titel high voltage siert de cover maar girlpower springs to mind!

Mocht je niet warmlopen voor deze Italiaanse Queen of Hearts dan zijn er gelukkig genoeg andere covers die deze maand een compleet andere suggestie doen voor het invullen van jouw lentegarderobe.

Zes internationale covers voor full look inspiratie!

Cannes amfAR Gala 2018: de mooiste looks

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten