Gucci's nieuwe IT-bag is geïnspireerd op Alessandro Micheles muze

Gucci lanceert een nieuwe, verfijnde tas die anders is we van het Italiaanse modehuis gewend zijn.

Fashion, Photography, Textile, Art, Visual arts, Jacket, Style, Illustration, Monochrome, Leather,
Getty Images

Gucci toonde afgelopen week haar Herfst/Winter 2019 collectie tijdens Milan Fashion Week, waar onder fel knipperend licht de met maskers bedekte modellen de catwalks opliepen met de nieuwste creaties van het modehuis. Nu toont Gucci wederom iets nieuws, en wel een accessoire. Het Italiaanse modehuis staat bekend om haar uitbundige tassen en- accessoires, maar lanceert nu een nieuwe tas stijl die anders is dan we van het modehuis gewend zijn. Met een nieuwe verfijnde stijl lanceert Gucci haar nieuwste tas genaamd de Zumi bag, geïnspireerd op Alessandro Micheles nieuwe muze.

Handbag, Bag, Leather, Fashion accessory, Product, Brown, Beauty, Maroon, Shoulder bag, Material property,
De Zumi bag
Gucci

Stoer en verfijnd

Muzikante Zumi Rosow is de inspiratiebron achter de middelgrote, vierkante tas die zich vanaf nu kan voegen tot de wereldwijd geliefde accessoires collectie. Met een boxy silhouette en een vrouwelijke, verfijnde uitstraling is de Zumi-tas Gucci's nieuwste IT-bag. Geen felle kleuren, of borduurwerk van tijgers of bloemen, deze tas toont de verfijnde stijl van Gucci's erfgoed waarbij het klassieke horsebit met de in elkaar verstrengelde G's de tas de herkenbare eigenschap geeft van het Italiaanse modehuis. Tijdens de presentatie van de afgelopen zomer en pre-fall collectie maakte de tas al zijn debuut, maar werd echt opgepikt tijdens de afgelopen Herfst/Winter 2019-show.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eigenzinnig

Zumi Rosow is muzikante, sieradenontwerpster en het nieuw Gucci-model naar wie de tas is vernoemd. Zodra je een kijkje neemt op haar Instagram-account snap je meteen waarom Rosow Alessandro Michele's nieuwste muze is. Ze heeft een zeer eigenzinnige stijl en spreekt zich onbevreesd uit. 'Het voelt volkomen krankzinnig, als een droom,' liet Rosow weten aan de Amerikaanse Vogue over de gelijknamige tas. De elegante stijl van de tas is bijna een clash met de look van Rosow, en toch diende zij als inspiratie voor het ontwerp. 'Alessandro is magisch, alles wat hij doet weerspiegelt zijn wijsheid en mystiek. Ik heb het gevoel dat zijn creaties op een bepaalde manier mijn dromen verwoorden.' De nieuwe Gucci tas is nu al verkrijgbaar in alle Gucci-winkels.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends