Waag nu je kans, word dé Samsung smartcover ontwerper en win een Galaxy S10+

Doe snel mee want dit zijn de laatste dagen om je creativiteit los te laten en kans te maken op een Galaxy S10+ én een eigen pagina in Vogue. Create it. Own it. #MyGalaxy!

Yellow, Fashion, Street fashion, Gadget, Technology, Fashion design, Textile, Dress, Photography, Smartphone,
Vogue Nederland​​/Getty Images

Heb je altijd al willen uittesten hoe artistiek en origineel je eigenlijk wel écht bent? Samsung daagt je uit om je creatieve grenzen op te zoeken met hun nieuwe, coole designproject en biedt je de gelegenheid je eigen Samsung-smartcover te ontwerpen met hun speciale onlinetool. Doe snel mee want dit zijn de laatste dagen om kans te maken op een Samsung Galaxy S10+! En natuurlijk een gepersonaliseerd hoesje, helemaal op jouw creatieve manier van begin tot eind ontworpen, dat je nu al kan bestellen. Vogue's moderedacteuren hebben zich in de modetrends vastgebeten en ontwierpen alvast vier smartcovers gebaseerd op Lente/Zomer 2019-trends om jou te inspireren. Als je dacht dat we vorige week al creatief uit de hoek kwamen met ons knalroze hoesje met blauwe ruiten, verrassen we je wellicht deze keer nog meer.

Uniek design

Samsung wil je motiveren om je inner Picasso te laten ontwaken en bedacht daarom deze ultra coole designwedstrijd. Vanaf 4 april kun je je telefoon via een vernieuwende manier een compleet nieuwe look geven dat jouw stijl perfect reflecteert. Met een speciale designtool ontwerp je een custommade hoesje én een persoonlijke interface. Dat betekent; je eigen favoriete thema, de vorm én de kleuren van de icoontjes. Je begint met een blanco telefoon en kiest vervolgens kleurenset, patroon en thema waarbij er tot 23 duizend designmogelijkheden zijn. Kortom: vanaf nu is zelfs je telefoon een verlengstuk van je eigen stijl.

Street fashion, Clothing, Fashion, Footwear, Snapshot, Outerwear, Fur, Coat, Textile, Dress,
Veronika Heilbrunner en haar man Justin O'Shea.
Getty Images
Fashion model, Fashion, Clothing, Street fashion, Runway, Fashion show, Shoulder, Footwear, Fashion design, Dress,
V.l.n.r: Prada, Stella McCartney, Prabal Gurung - Lente/Zomer 2019-collecties.
Getty Images

Ondergedompeld in kleur

Net als de dip dye items worden ondergedompeld in kleur, deden wij hetzelfde maar dan in de fashion galaxy. We sprongen in het diepe en ontdekten dat naast de veren- en ruitentrend, ook de dip dye items domineerden op de catwalk van de Lente/Zomer 2019-shows. Van Prada tot Stella McCartney, bereid je voor op een kleurenbom van tie-dye items dit seizoen. De dip dye was lang niet altijd de favoriete print van menig modeliefhebber. Gelukkig duurde die omschakeling niet lang toen de modellen van Prada als coole schoolmeisjes in september vorig jaar de catwalk betraden in dip dye items. Hate it or love it, beroemdheden als Beyoncé en ook Rihanna kun je bijna uittekenen in de print.

Street fashion, Fashion, Snapshot, Street, Pedestrian, Vehicle, Car, Photography, Automotive design, Mid-size car,
Getty Images
Fashion model, Clothing, Fashion, Street fashion, Runway, Dress, Fashion show, Fashion design, Textile, Electric blue,
V.l.n.r: MSGM, R13, Proenza Schouler - Lente/Zomer 2019-collecties.
Getty Images

Doet de hippie print je denken aan rondreizende Ibiza-gangers in een Volkswagen-busje, versierd met dromenvangers? Same! Maar de evolutie van de print gaat verder, zo paste Proenza Schouler de techniek toe op zijn denim items in zijn zomercollectie en koos de Britse Stella McCartney ervoor om de print wat minder opvallend te laten uitkomen door te kiezen voor pastelkleuren en zachte overgangen. Hoewel de techniek naar onze mening het mooist uitkomt op denim, hebben modehuizen als MSGM, R13 en vooral ook een tal van bekende streetstyle gezichten als Veronika Heilbrunner het tegendeel duidelijk bewezen. De ietwat grungy look laat ons nu al uitkijken naar een zomer vol festivals waar deze print helemaal tot zijn recht komt. Je kan op dit moment je Samsung smartcover ontwerpen en meteen bestellen, of kies voor het kleurrijke Vogue-hoesje, dat nu ook al beschikbaar is.

Mobile phone, Iphone, Gadget, Communication Device, Portable communications device, Smartphone, Mobile phone case, Mobile phone accessories, Pattern, Polka dot,
Vogue’s Samsung smartcover, geïnspireerd op het modethema ’dip dye’.
Vogue Nederland​​

Doe mee!

Wil jij ook een eigen ontwerp maken? Design your Galaxy en doe mee aan de designwedstrijd van 4 april tot en met 5 mei. Dat werkt als volgt:

- Je deelt je ontwerp op social media en zorgt voor zoveel mogelijk stemmen om kans te maken op de hoofdprijs: een Samsung Galaxy S10+ inclusief je winnende smartcover.

- Het winnende ontwerp wordt verkocht in de Samsung-stores én krijgt een eigen pagina om op te shinen in Vogue.

- Wint jouw ontwerp? Dan ben je een echte Samsung-designer.

- Hoe meer stemmen, hoe groter de kans om in de top 10 te komen.

- Die top 10 wordt uitgenodigd voor een exclusief event dat Vogue samen met Samsung organiseert en waar de winnaar wordt bekendgemaakt.

   Win je niet of ben je gewoon helemaal gek op onze grungy dip dye cover? Je kan de Vogue-cover met wallpaper (zonder smartopties) nu al bemachtigen en daardoor je Samsung-telefoon een trendy update geven. Op samsung.com/nl/designyourgalaxy vind je alle informatie over de designwedstrijd. Hou Vogue.nl de komende weken in de gaten en laat je inspireren want elke week onthullen we een nieuw Vogue x Samsung-hoesje, geïnspireerd op vier modethema's. Create it. Own it. #MyGalaxy

   This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
   Advertentie - Lees hieronder verder
   Meer van Trends