Word jij de Samsung Galaxy Cover Designer van het jaar? Maak kans op een Galaxy S10+ én een eigen pagina in Vogue

Je hebt nog drie dagen om mee te doen met de Samsung x Vogue designwedstrijd waarbij je kans maakt op een Galaxy S10+ én een eigen pagina in Vogue. Create it. Own it. #MyGalaxy!

samsung-wedstrijd-colour-clash-modetrend
Vogue Nederland​​Getty Images

De laatste dagen om deel te nemen aan de Vogue x Samsung-designwedstrijd gaan in. Dus wees er snel bij als je de Samsung Galaxy Cover Designer van het jaar wil worden en kans wil maken op een Samsung Galaxy S10+! Ben jij één van de creatieve zielen die aan de slag is gegaan en de taak van creative designer op zich nam? Vanaf 5 mei kun je stemmen ronselen door jouw design te uploaden in Samsung's Design Your Galaxy Gallery. Op dit moment zijn er al heel wat Samsung-fans die aan de slag gingen en zich lieten inspireren op de smartcovers die Vogue reeds maakte. Goed nieuws; al deze fantasierijke covers covers zijn nu al beschikbaar. Onze mode-redacteuren doken in het Lente/Zomer 2019-archief en bepaalden vier modetrends om de Vogue-smartcovers te ontwerpen. Van Fantasy Feathers, tot de dip dye trend en de ruitenprint die veelvoudig op de catwalk én de straten werd gezien. De laatste modetrend waar we ons aan wagen is de Colour Clash. Een combinatie van kleuren die zo tegenstrijdig is, dat het het leuk én Vogue maakt.

Get started

Samsung bedacht een cool designproject waarbij je zelf je eigen smartcover mag ontwerpen. Nog tot en met 5 mei kun je aan de slag om je eigen Samsung-smartcover te ontwerpen met hun speciale onlinetool. Hierbij ontwerp je een custommade hoesje én een persoonlijke interface. Dat betekent; je eigen favoriete thema, de vorm én de kleuren van de icoontjes. Je begint met een blanco telefoon en kiest vervolgens kleurenset, patroon en thema waarbij er tot 23 duizend designmogelijkheden zijn.

Street fashion, Clothing, Fashion, Orange, Yellow, Snapshot, Outerwear, Pink, Street, Fur,
Getty Images
Fashion model, Clothing, Fashion, Blue, Yellow, Dress, Fashion design, Turquoise, Haute couture, Fashion show,
V.l.n.r: Sies Marjan, Cushnie, Kate Spade - Lente/Zomer 2019-collecties.
Getty Images

Drip drip

Ben je fan van colour blocking, het dragen van verschillende kleuren in één look? Om deze gewaagde vorm van stylen tot een succes te maken, raap je best al je moed bij elkaar. Als je denkt dat geel en rood nooit een mooie, stijlvolle match zullen vormen, heb je de Lente/Zomer 2019-show van het Nederlandse designer label Sies Marjan gemist. Daar liep het Amerikaanse model Kaia Gerber in een gele plexi rok met fluo rode top. So wrong, it's right! Marc Jacobs koos daarentegen niet voor neon maar verzachtte de trend met zachte shades in alle kleuren van de regenboog.

Pink, Red, Street fashion, Clothing, Footwear, Shoulder, Fashion, Joint, Snapshot, Knee,
Getty Images

Orange, Footwear, Fashion, Street fashion, Fashion model, Shoe, Yellow, Pink, Purple, Sandal,
V.l.n.r: Adeam, Prabal Gurung, Roksanda - Lente/Zomer 2019-collecties.
Getty Images

Bij Prabal Gurung en Kate Spade zijn ze ook niet bang om het kleurenwiel te boycotten en contrasterende kleuren te mixen. In de accessoires van Gurung zijn maar liefst vier kleuren verweven en bij Spade liepen de modellen met fluogele en roze looks de catwalk op. Zijn er specifieke regels in het colour blocken? Niet echt. Is het trend toch wat veel? Gebruik 'm dan om je smartcover een frisse look te geven. Omdat Vogue wel houdt van een uitdaging, kozen we deze trend om te eindigen met een knaller van formaat. De Colour Clash is één van de vier modetrends waarop we ons inspireerden om de Vogue-covers te creëren, die nu al te koop zijn. Ben jij niet zo creatief aangelegd en wil je gewoon stemmen op een custom made smartcover die er volgens jou met kop en schouders bovenuit steekt? Dat kan! Check al de inzendingen van de Samsung Galaxy Cover Designers en stem vanaf 5 mei t/m 14 mei op je geliefde design.

Gadget, Mobile phone, Electronic device, Communication Device, Iphone, Technology, Portable communications device, Pink, Purple, Finger,
Vogue’s Samsung smartcover, geïnspireerd op het modethema ’colour clash’
Vogue Nederland​​

Doe mee of stem!

Wil jij ook een eigen ontwerp maken? Design your Galaxy en doe mee aan de designwedstrijd van 4 april tot en met 5 mei. Dat werkt als volgt:

- Je deelt je ontwerp op social media en zorgt voor zoveel mogelijk stemmen om kans te maken op de hoofdprijs: een Samsung Galaxy S10+ inclusief je winnende smartcover.

- Het winnende ontwerp wordt verkocht in de Samsung-stores én krijgt een eigen pagina om op te shinen in Vogue.

- Wint jouw ontwerp? Dan ben je een echte Samsung-designer.

- Hoe meer stemmen, hoe groter de kans om in de top 10 te komen, bekijk alle inzendingen hier.

- Die top 10 wordt uitgenodigd voor een exclusief event dat Vogue samen met Samsung organiseert en waar de winnaar wordt bekendgemaakt.

   Ben jij niet de gelukkige winnaar? of wil je gewoon deze colour clash Vogue-cover? Je kan de Vogue-cover met wallpaper (zonder smartopties) nu al bemachtigen en daardoor je Samsung-telefoon een trendy update geven. Op samsung.com/nl/designyourgalaxy vind je alle informatie over de designwedstrijd. Benieuwd wie de winnaar wordt die een eigen pagina in Vogue krijgt? Hou Vogue.nl de komende weken in de gaten over alle updates rond dit Vogue x Samsung-project. Create it. Own it. #MyGalaxy

   This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
   Advertentie - Lees hieronder verder
   Meer van Trends