De kit-flop is de favoriete sandaal die we overal gaan zien deze zomer

Denk aan een kitten-heel en teenslipper in één.

image
Reformation

De zomer is in aantocht wat betekent dat we eindelijk onze zomergarderobe uit de kast tevoorschijn kunnen halen. Hoewel we al vele zomertrends om ons heen zien valt er nog heel wat nieuws voor het komende seizoen te ontdekken. Zo ook een nieuwe schoentrend die steeds vaker op verschillende plekken opduikt; de zogeheten kit-flop. Het zijn deze stijlvolle flip-flops (maar dan anders) die deze zomer het straatbeeld zullen bepalen.

image
Balenciaga Pre-Fall 2019
Balenciaga

Kit-flop

De teenslipper is een onmisbaar item in je zomergarderobe en is geschikt voor meerdere gelegenheden. Waar vorige zomer de teenslipper een onverwachte comeback maakte in het modelandschap (en dan vooral de gekleurde Havaianas) is dit jaar een variatie op de nederige zomerschoen terug. Hoewel de term kit-flop je misschien niet bekend in de oren klinkt zullen velen de schoen herkennen als een nostalgisch herinnering aan zomers uit de vroege zero's.

Stijlvolle update

Neem de ondertussen beroemde kitten-heel in combinatie met flip-flops en de kit-flop is geboren. Een aanzienlijke verhoogde en stijlvolle update van de teenslipper, van geometrische hakvormen en gedurfde kleuren tot nieuwe texturen. Modehuizen als Balenciaga en Simon Miller toonden de schoen in hun nieuwste collectie. Sindsdien is Instagram overspoeld met stijlvolle vrouwen die de stijl uitproberen en zijn celebs als Kendall Jenner en streetstyle sterren als Pernille Teisbaek al fan. Bekijk hier enkele stijlvolle kit-flops om je zomergarderobe een update te geven.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends