Wordt deze Marc Jacobs asymmetrische cut-out jeans de nieuwe denim-trend?

Het ontwerp verscheen tijdens de presentatie van Jacobs' Lente/Zomer 2020 show.

marc-jacobs-assymetrische-jeans-trend
Imaxtree

De jeans blijft een waar staple-item in de mode en duikt dan ook nog steeds op tijdens fashion shows. Zo ook eerder deze week tijdens de presentatie van de Marc Jacobs Lente/Zomer 2020 collectie waar een bijzondere nieuwe variant van de jeans verscheen, in de vorm van een asymmetrisch model. Wordt dit de nieuwe jeanstrend volgende lente?

Marc Jacobs Lente/Zomer 2020

Eerder deze week toonde Marc Jacobs zijn nieuwste collectie tijdens New York Fashion Week, dat resulteerde in een waar bloemenfestijn. Modellen als Kaia Gerber, Gigi Hadid en Adut Akech waren bijna onherkenbaar in hun kleurrijke volumineuze outfits. Naast de bloemenpracht viel een ander ontwerp in het oog - de jeans. Een bijzondere variant op het standaard ontwerp maakte een verschijning tijdens de show, in de vorm van een asymmetrische cut-out snit. Met een jeanslaars als schoen wekt Jacobs de illusie alsof er een cut-out detail is aangebracht in de broek. In feite is het ontwerp een kort zomershort en een jeans in een, met één been bijna geheel ontbloot.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Opvallende jeans ontwerpen

Dit is niet de eerste keer dat een opvallend jeans ontwerp de revue passeert. Eerder dit jaar toonde Amerikaanse actrice Chloë Sevingy een vernieuwende twist op de klassieke jeans, met twee dijhoge splits aan de achterzijde van de broek. Later toonde tijdens Paris Fashion Week de tot mode-icoon uitgegroeide Céline Dion een bijzonder jeansontwerp, in de vorm van een asymmetrische high-waisted jeans met één slim fit-pijp en één flared-pijp. Zal nu ook Marc Jacobs' ontwerp een nieuwe jeanstrend worden voor volgende lente? Als het aan de ontwerper ligt in ieder geval wel.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends