In Virgil Abloh's afwezigheid vierde fuchsia hoogtij tijdens Off-White lente/zomer 2020-show

Er is geen ontkomen meer aan de knalroze kleur, die Bella en Gigi Hadid met verve tonen tijdens de Off White-show in Parijs.

bella-hadid-off-white-2020
Imaxtree

Voor het eerst in jaren was Virgil Abloh – toch wel een van de meest besproken ontwerpers van het moment – niet aanwezig bij zijn Lente/Zomer 2020 show in Parijs. Vanwege gezondheidsredenen moet hij het rustiger aandoen, luidde het statement. Fysiek aanwezig was Abloh op donderdagavond dus niet, maar dat mocht de show niet drukken: mede door Bella en Gigi Hadid, werd de fuchsia-kleur nieuw leven ingeblazen.

Afwezigheid Virgil Abloh

Zo zie je maar: je kan de ontwerper wel uit de show halen, maar de show niet meteen uit de ontwerper. Abloh, die de komende maanden minder zal werken, was tijdens de presentatie in Chicago. Fans vroegen zich voor de show terecht af wat Off-White in zijn afwezigheid zou brengen: de ontwerper, die ook creative director van de mannenlijn van Louis Vuitton is, staat immers bekend om zijn sensationele concepten.

Nieuwe Off-White collectie

De show was 'kalmer' dan we van de ontwerper gewend zijn. Zijn collectie Meteor Strike is enerzijds gebaseerd op de cosmos, en anderzijds op de kracht van vrouwen, vertelt hij in een persbericht. 'Ik wil laten zien dat vrouwen een 'meteoorregen' kunnen doorstaan, zowel in metaforische als emotionele zin.' Het concept zorgde voor gestroomlijnde silhouetten, vooral in de vorm van minimalistische shirt-dresses. Naast veel wit en zwart sprong één kleur echter uit de toon - fuchsiaroze, een tint die we eerder al aan de voeten van Gigi Hadid zagen.

off-white-fuchsia-trend
Imaxtree

Bella en Gigi Hadid tonen fuchsia

En wie beter dan de zusjes Hadid om die nagelnieuwe kleur te tonen? Zo bestierde Gigi als eerste de catwalk met een lange mouwloze jurk, met col en bijpassende oorbellen. Die look was an sich al een waardige afsluiter geweest, maar Bellas jurk bleek de échte showstopper. Ze verscheen met haar nieuwe blonde bob in een knalroze jurk met dramatische sleep, met een futuristische bril op haar neus.

gigi-hadid-off-white-2020
Imaxtree

'Meteor eyes'

Ook vier specifieke beautylooks trokken tijdens de show de aandacht. Zo maakte make-upartiest Fara Homidi bij een paar modellen zogenaamde meteor eyes, bestaande uit glitters tussen de ogen. Onder meer Gigi Hadid en Nina Marker kregen kleine paletten rondom de binnenkant van hun ogen, om zo bij te dragen aan de trippy sfeer van de show.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid