Bella Hadids favoriete jurk is het perfecte ontwerp voor de zomer

Zo goed kan een zijdezacht vleugje sixties er dus uitzien.

model bella hadid in cannes
Getty Images

Wie inspiratie voor haar zomergarderobe nodig heeft, doet goed aan het rondneuzen op het Instagram-account van Bella Hadid. Haar persoonlijke stijl staat momenteel – door een gebrek aan shoots of modeweken – centraler dan ooit, met de rustgevende boerderij van moeder Yolanda als enige (mogen we zeggen, fotogenieke) backdrop. Het is hoe dan ook de perfecte omgeving voor één van haar laatste aanwinsten: een met de hand geverfde zijden jurk, die geknipt is voor de zomer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bella Hadid in Tank Air

Bella draagt een ontwerp van Tank Air, een relatief nieuw, duurzaam label uit Los Angeles. De doorschijnende mini-jurk is met de hand beschilderd door Charlotte Lethbridge, die elk ontwerp heeft voorzien van roze bloemen. De print is geïnspireerd op de zomers die ze als kind in Hua Hin spendeerde, waar haar moeder de bloemen in hun vakantiehuis van de grond raapte, en ze in verschillende – met water gevulde – schalen door de kamer zette.

Zien: de beste streetstylelooks van Bella Hadid op een rij

Dat Bella haar foto's beschrijft als flower child slaat wat dat betreft de spijker op de kop. Het is overigens niet de eerste keer dat het half-Nederlandse model dit ontwerp draagt: in mei combineerde ze de 60's-inspired jurk al met een groene jas van Staud, een neonkleurige zonnebril van Fenty en een ketting van Ele Karela. De jurk lijkt echter vaker zijn weg terug naar haar te vinden, wat meer dan logisch klinkt: het ontwerp oogt niet alleen luchtig, maar ziet er ook ook zijdezacht uit. Ongetwijfeld luidt Bella hiermee een van de grotere trends, die van de longsleeve dress, in. Het ontwerp is namelijk óók bijzonder geschikt om zo over je bikini of badpak aan te trekken na een duik, en dat is geen overbodige luxe, nu de temperaturen in september onverhoopt weer stijgen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid