Na één blik op dit Instagramaccount weet je precies welke tas we dit jaar allemaal gaan dragen

I like big bags and I cannot lie.

tiffany hsu met een grote beige schoudertas
Getty ImagesGetty Images

Soms stuit je op een Instagrampagina die de trends én tijdsgeest in één klap vangt. The Big Bag Club is zo'n account: dik 32.000 volgers kijken al een tijdje mee hoe grafisch ontwerper Virgina de ene na de andere enorme tas een podium geeft. Piepkleine tassen lijken daarmee definitief van het toneel te verdwijnen, met gigantische exemplaren als (waardige!) opvolger.

Dit artikel gaat verder onder de video.

Zien: Zien: herontdek de Chanel 11.12-tas

The Big Bag Club

The Big Bag Club is een project van de Milanese Virginia, die het Instagramaccount eind 2019 oprichtte. Op de pagina combineert ze design, mode en humor, en speelt haar passie voor (gigantische) tassen bovenal een rol. De grafisch ontwerper heeft een sport gemaakt van het documenteren van enorme exemplaren, en maakt – met behulp van Photoshop – on trend tassen nog nét een tandje groter (en ja, dat oogt hilarisch). Dat size does matter in 2021 dus wel opgaat, staat in ieder geval als een paal boven water.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tassentrend 2021

Op het account zijn talloze streetstylesterren te zien met tassen van Prada, Marni, Bottega Veneta, Jacquemus, Balmain en meer. De beeldvorming is helemaal in lijn met de trend die vanaf de Lente/Zomer 2020-shows is ingezet, waarbij het niet oversized genoeg kon zijn. Ook in 2021 behoren grote tassen eerder tot de gevestigde orde dan 'n vluchtige hype, mede omdat 'praktisch' een belangrijk begrip is geworden tijdens de pandemie. Dat is ook terug te zien bij de andere tassentrends van dit jaar.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoe stijl je 'm?

Zo groot als de tassen van The Big Bag Club hoeft-ie niet te zijn, maar een oversized exemplaar valt prima in je dagelijkse leven te integreren. Kies vooral een silhouette dat bij je past, en draag 'm direct onder je arm, in je hand, of laat de tas op je heup rusten. Door de swung die 2021 deze praktische exemplaren heeft gegeven combineren ze met álles, want door namen als The Row en Loewe zijn ze warempel chique geworden. En dan hoef je dus niet eens in te leveren op bergruimte, hè. Let that sink in, lieve allemaal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends