Rihanna onderstreept dat dít de zomertrend is waar we allemaal in gaan leven

Laat die warme dagen maar komen.

Als het op zomertrends aankomt, trekt weinig meer de aandacht dan (cool!) crochet. In 2021 staat de retro stof weer volop in de spotlights, met Rihanna als laatste fan. Vogue vertelt je alles over de fleurige trend, die direct voor wat plezier in je kledingkast zorgt.

Crochet trend

Met dank aan talloze Lente/Zomer 2020 shows (Dior, Celine, Jil Sander) staat crochet sinds een tijdje weer op de kaart. Al heeft de stiefdochter van Kamala Harris – Ella Emhoff – daar ook een steentje aan bijgedragen. Haar stijl én eigen knitwear collectie viel behoorlijk in de smaak, waardoor de interesse in crochet almaar groter werd. En dan zijn er ook nog 's talloze Instagramfähige labels als House of Sunny, die praktisch groot werden met de stof.

Rihanna in crochet

Dat Rihanna als een blok voor de stof is gevallen, komt dan ook niet als een verrassing. Op een recente Instagrampost draagt ze een crèmekleurige halterjurk van ontwerper Shanice Taylor, die het exemplaar met de hand maakte. De zangeres kocht de jurk in Barbados, waar ze werd geboren. Ze combineert haar crochet aanwinst met mesh hakken van Bottega Veneta, uiteraard in hetzelfde kleurenpalet.

Hoe stijl je 'm?

Hoewel crochet altijd aan de jaren zeventig wordt gelinkt (en geassocieerd wordt met vrijheid!) is de trend altijd aan vernieuwing onderhevig. In 2021 hebben veel items een sophisticated jasje gekregen, waardoor de stof verrassend modern voelt. Combineer een kleurrijke crochet dress bijvoorbeeld met minimalistische platform slippers (één van de grootste schoenentrends van het jaar) en subtiele sieraden. Of ga aan de haal met een crochet tas, die uitstekend bij een romantische top met pofmouwen staat. Bring on summer!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends