Dua Lipa bevestigt: dit wordt dé nostalgische print van deze zomer

Hallo tijdmachine.

Dat de nostalgische trend nog springlevend is, blijkt wel uit Dua Lipa's laatste aanwinst, die sterk doet denken aan de tijd van love and peace. De Britse zangeres laat met haar feel-good broek alvast zien wat dé print van deze zomer wordt, die absoluut geschikt is voor een dansje (of twee).

Party pants

De artiest is – net als de rest van Instagram – als een blok gevallen voor een broek van House of Sunny, hét merk voor een knap staaltje party pants. Op een beeld draagt ze de All You Need Is Love-broek, met een print die je zowel nostalgisch als psychedelisch kunt noemen. Het item is geïnspireerd op de jaren zeventig, en zou in het specifiek ontworpen zijn om 'positieve energie' de wereld in te brengen. De zangeres combineert ze met een paar Miu Miu-schoenen, om het geheel compleet te maken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Psychedelische print

De broek sluit aan bij een trend die we in bredere zin zien: die van psychedelische prints. Het motief is dit jaar niet alleen geliefd bij verschillende ontwerpers, maar ook bij generatie Z, die TikTok volspammen met de opvallende print. House of Sunny steekt dan ook extra veel liefde en energie in die van hen, vertelt oprichter Sunny Williams aan de Britse Vogue. 'We zijn altijd op zoek naar iconische symbolen die de tijdsgeest goed vangen.'

House of Sunny

Wie House of Sunny een béétje kent, weet dat hun signature Hockey Dress vorig jaar een socialmediasensatie was (en talloze keren aangevuld moest worden, in verschillende kleuren). Hun All You Need Is Love-broek is ongetwijfeld het antwoord op die vórige hype, en zal dit jaar weer een hoop Instagramharten veroveren. Kendall Jenner en Bella Hadid zijn niet voor niks fan van dit vrolijke merk, dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends