De 5 grootste trends in truien en tops voor Herfst/Winter 2019

Van trui tot elegante top: dit zijn de belangrijkste trends voor het nieuwe seizoen.

ImaxTree

Van warme wintertrui tot elegante stijlopties voor een dinerparty. Wat zijn de trends als het op tops aankomt? Vijf stijlen springen er echt bovenuit, die je garderobe beslist een opfrisser geven. Denk aan een meer preppy argyle sweater (met diamant-vormige print en desgewenst een bloesje eronder) of de ouderwetse kabeltrui versus de korset-look en transparante shirts, die wat minder aan de verbeelding overlaten. Voor de femme rebelle. Kijk mee.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Trend 1: Korset
ImaxTree

De dominatrix keert terug op de catwalk, met zwart vinyl en leer, maar ook veel korset-stijlen. Die kun je trouwens ook vrij casual en zelfs romantisch dragen, zoals hier gezien bij A.W.A.K.E. Bondage-geïnspireerd voor de winter. Een mooie top (die soms de schouders vrijlaat) is ook ideaal voor een avond uit.

2 Burberry
ImaxTree
3 Dion Lee
ImaxTree
4 Jil Sander
ImaxTree
5 Dion Lee
ImaxTree
6 Givenchy
ImaxTree
7 Dion Lee
ImaxTree
8 Trend 2: Belted
ImaxTree

Dit najaar mag je de taille goed insnoeren: of je nu een kabeltrui uit de kast trekt of een blazer. Niks geen los, ongedefinieerd silhouet (dat afgelopen jaren wel populair is geworden) maar een vrouwelijk zandloperfiguur, zoals hier gezien bij J.W. Anderson. Tijd om een paar brede riemen klaar te leggen.

9 Tibi
ImaxTree
10 Tibi
ImaxTree
11 Trend 3: Argyle Sweaters

Het heeft iets preppy's, de argyle print. Dit diamond-vormige dessin werd veelal toegepast in sweaters voor de nieuwe Herfst/Winter 2019-collecties. Bijvoorbeeld in pastelkleuren bij Blumarine of met een blouse eronder, zoals te zien in de show van Victoria Beckham.

12 Molly Goddard
ImaxTree
13 Preen by Thornton Bregazzi
ImaxTree
14 Victoria Beckham
ImaxTree
15 Molly Goddard
ImaxTree
16 Victoria Beckham
ImaxTree
17 Trend 4: De Kabeltrui
ImaxTree

Het is een klassieker, de kabeltrui. Dit najaar mag 'ie groot, groter, grootst. Eentje om helemaal in weg te duiken, met of zonder col. Zoals dit wijnrode exemplaar in de show van Tibi.

18 Alberta Ferretti
ImaxTree
19 Tibi
ImaxTree
20 Alberta Ferretti
ImaxTree
21 Celine
ImaxTree
22 Alberta Ferretti
ImaxTree
23 Trend 5: Transparant
ImaxTree

Free the nipple, anno 2019. Niks nieuws, maar wel een trend voor dit najaar. Draag zo'n transparante blouse met nog een matwitte blouse eronder, zoals hier bij Chanel. Of laat iets meer van jezelf zien, in lijn met de collecties van Tibi en Fendi.

24 Balmain
ImaxTree
25 Tibi
ImaxTree
26 Fendi
ImaxTree
27 Fendi
ImaxTree
28 Tibi
ImaxTree
29 Alberta Ferretti
ImaxTree
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends